Clientii Ferrari isi pot crea singuri masinile!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.07.2008
Fiecare client Ferrari care are doua milioane de euro in cont isi poate crea un design special, unic, pentru noua sa masina.

Esential

2 milioane de euro este pretul minim pe care un client care isi doreste o masina unica va trebui sa il plateasca companiei italiene.

Vesti bune pentru sultanii si seicii din Orientul Mijlociu: Ferrari s-a gandit la cei mai pretentiosi clienti ai sai si demareaza proiectul One to One, prin care cei mai instariti dintre acestia isi pot personaliza - si mai mult decat atat - masinile. Pachetul ar fi trebuit sa fie strict secret, insa jurnalistii britanici de la EVO Magazine au reusit sa afle detalii despre modul in care Ferrari isi multumeste clientii fideli.

Nu este o premiera absoluta, One to One fiind deja disponibil pe Scaglietti. de aceasta data insa, clientii isi vor putea alege nu doar culorile preferate si accesoriile dorite, ci isi vor putea imagina absolut orice proiect pe baza actualelor sasiuri si motoare Ferrari, urmand ca inginerii italieni sa le puna visurile in practica.

Exista insa si cateva conditii pe care fiecare client care isi doreste un model absolut unic va trebui sa le indeplineasca: trebuie sa aiba in cont minimum doua milioane de euro - cifra de la care porneste fiecare proiect special Ferrari, trebuie sa nu aiba pretentii de SUV, sedan sau break si trebuie sa vina cu schitele proprii. In rest, clientii vor avea libertate absoluta in ceea ce priveste designul si partea de creatie.

via | Eurocarblog

Taguri: Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru