Concept de senzatie BMW

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.05.2006
Mille Miglia Concept este un coupe construit cu ocazia traditionalei curse anuale cu acelasi nume. Se pare ca germanii vor acapara toata atentia la editia din acest an a cursei italiene.

Legendara cursa-expozitie istorica Mille Miglia, care din 1977 se desfasoara cu regularitate, este ocazia de a vedea pe drumurile publice modele care au facut istorie in alta epoca. Insa in momentul in care istoria si viitorul se intalnesc, rezultatul poarta numele unui concept dedicat acestei ocazii de germanii de la BMW: Mille Miglia Concept.

Acesta are ca sursa de inspiratie faimoasele modele 328 carosate in anii ’40 de Touring. Designul ii apartine lui Anders Warming, acelasi care a creat desenul general al lui Z4. Dupa afirmatiile acestuia, coupe-ul va ramane doar la nivelul de studiu, chiar daca unele dintre elementele futuristice care echipeaza conceptul german vor putea fi gasite cu siguranta pe viitoarele modele BMW.

Masina masoara cu 23 de centimetri in plus fata de Z4M coupe si dispune de jante de 20 de inch si de o caroserie - construita complet din carbon - a carei forma aduce aminte de BMW 328 Touring, victorioasa in competitia italiana in 1940.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru