Concept Lada 4x4, senzatie la Moscova

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.08.2008
Lada a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Moscova conceptul C-Cross, un viitor model crossover.

Zilele acestea se desfasoara Salonul Auto de la Moscova. Evenimentul nu putea fi lipsit de o prezenta sonora din partea producatorului intern AvtoVAZ.

Rusii au prezentat conceptul Lada C-Cross, un prototip care intentioneaza sa acopere golul lasat de modelul Niva. De la prima vedere nu este greu sa-ti imaginezi ca Lada C-Cross este un studiu de design inspirat din infatirea lui Ford Focus.

In schimb, versiunea de serie, deja anuntata de Lada, va fi bazata pe platforma modificata a modelului Megane, conform unor surse interne. Cu toate acestea, viitorul Lada C-Cross va fi un model crossover care va costa circa 12.000 de euro.

Este putin probabil sa vedem crossover-ul Lada pe strazile europene, viitorul model fiind o oferta inchinata pietei ruse si tarilor din fosta URSS.

Oficialii AvtoVAZ spun despre versiunea de serie a conceptului Lada C-Cross ca va imbina atat trasaturile unui model destinat orasului cat si caracteristicile unui SUV de teren.

Via | Lada

Taguri: Lada

Comentarii (3)

  • Meseriasu'
    Lada
    e copy/paste Mazda CX...da' frumoasa
    1 0
  • de ce nu in Europa ?
    De ce nu se va comercaliza in Europa !!? Niva a fost un real succes. In occident exista o multime de pasionati. E adevarat ca noul model pare un pic prea modern pentru stilul "din topor" care caracterizeaza Niva, insa cred ca daca va fi testata Euro NCAP si va obtine rezultate cat de cat onorabile, ar putea fi o altrnativa.
    0 0
  • :)
    cam seamana cu X5-UL :p
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru