Concept minivan, Toyota FT-MV

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 10.10.2007
Niponii au pregatit pentru salonul de casa si un concept destinat clasei modelelor minivan.

Din pleiada de concepte pregatite de Toyota pentru Tokyo, FT-MV minivan pare cel mai apropiat de productia de serie.

FT-MV pastreaza linia monosilabica a denumirilor date de Toyota prototipurilor pe care le vor lansa la Salonul Auto de la Tokyo, dar, in plus, acest nume sugeareaza ceva.

Toyota ne anunta ca FT-MV insemna „Future Minivan”. Pe marginea acestui concept se speculeaza ca Toyota ar dori sa lanseze anul viitor ceea ce ei numesc minivanul viitorului.

In timp ce exteriorul lui FT-MV poate fi numit normal, avand in vedere ca este un concept, interiorul vine cu serie de linii futuristice. Interiorul a fost gandit in ideeaa oferirii unui spatiu cat mai generos, pasagerii din randul al doilea si al treilea avand la dispozitie suporturi pentru picioare. Pe langa spatiul extrem de generos, FT-MV abunda si de functii multimedia.

Comentarii (1)

  • Interesant , chiar frumos
    Mi se pare mai mult ca da a limuzina de lux , decat a MINIVAN. Eu cred ca sa ceva isi doreste ori ce om normal . Nici nu vreau sa ma gandesc cat de placut si confortabil ar fi sa mergi cu prieteni in weekenduri prin lume :) .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru