Conceptul 2000 SR tribut pentru Toyota 2000GT

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.11.2007
SURE Design au prezentat conceptul Toyota 2000 S, inchinat legendarului model Toyota 2000GT.

Esential

2000 este elementul comun prezent in numele conceptului si al modelului din care este inspirat.

Compania SURE Design a realizat concepttul Toyota 2000 SR, un studiu de design inchinat legendarului model Toyota 2000GT. 2000GT a reprezentat a fost realizata de niponi intr-o editie limitata la 351 de exemplare intre 1967 si 1970 si reprezinta prima incercare Toyota de a intra pe piata supercarurilor.

Conceptul Toyota 2000 SR reprezinta un coupe cu doua locuri propulsat de un V6 turbo de 3.5 litri si 600 CP, amplasat centru –fata, care distribuie puterea catre puntea spate. Este de noatat ca Toyota 2000 SR mai are un motor electric, amplasat in partea frontala, care distribuie puterea pe puntea-fata.

Conceptul hibrid gandit de SURE Design este realizat pentru a rula in oras cu propulsie electrica si pentru a folosi motorul de performanta pentru circuit sau autostrada.

Va lasam in compania unei galerii foto cu Toyota 2000 SR. Enjoy!

Sursa: Carscoop 

Taguri: 2000GT, Toyota

Comentarii (4)

  • daca
    daca iese acest model pe piata in forma actuala de design este un pas inainte al japonezilor. stiu ca or sa fie carcotasi care vor spune ca este o copie a chevroletului dar priviti cu atentie
    0 0
  • lol
    batmobil
    0 0
  • prudentul
    tribut ??
    Tributul era mita oficiala pe care o plăteam liftei păgâne să ne mai lase o ţâră-n pace, un fel de taxa de protecţie.

    "tribute to...", în engleză înseamnă " a aduce un omagiu" cuiva, de obicei se foloseşte în industria muzicală. Aşa că, prin acest concept 2000 SR, Toyota aduce un omagiu unui celebru model anterior, anume 2000 GT.

    Offtopic - altă chestie inteligentă. "A aplica" pentru un post, de pildă. Există "a candida, a-ţi depune candidatura". De aplicat se aplică timbrul pe scrisoare şi eticheta de nevolnic pe jurnalistul care a moşit aşa ceva prima oară. "Acest computer performant poate PLEIA foarte cursiv jocurile actuale" - auzit la o emisiune "informativă" despre calculatoare.
    0 0
  • '
    V6 turbo de 3.5 litri si 600 CP?????????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru