Conceptul Hyundai i-flow a debutat la Geneva

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 02.03.2010
Hyundai a lansat la Geneva Conceptul i-flow. Hibridul creat de coreeni are ca scop transmiterea noilor idei in materie de design catre viitoarele modele Hyundai.

Hyundai a prezentat astazi in cadrul Salonului Auto de la Geneva Conceptul i-flow. Acesta a fost special conceput pentru a transmite generatiilor urmatoare noua idee a coreenilor in materie de design. Liniile fluide, elegante, impreuna cu forma sa futurista contribuie la imbunatatirea aerodinamicii care au ca rezultat final reducerea consumului de carburant dar si scaderea emisiilor de CO2. Astfel Hyundai a reusit sa reduca emisiile de CO2 pana la valoarea de 85 g/km. Aceste valori se datoreaza trenului de propulsie hibrid care utilizeaza un motor diesel si unul electric.

In ceea ce priveste dimensiunile conceptului coreean, acesta masoara 4.780 mm in lungine, 1.850 mm in latime, 1.420 mm in inaltime si are un ampatament de 2.800 mm, aceste caracteristici oferindu-i lui Hyundai i-flow o silueta care seamana mai degraba cu un coupe decat cu o berlina de clasa medie. La interior Hyundai a folosit materiale de ultima generatie pentru a usura conceptul si pentru a oferi un plus de spatiu.

Sub capota lui i-flow se gaseste o unitate diesel de 1.7 litri care impreuna cu propulsorul electric definesc eficienta acestui concept in materie de consum si emisii de CO2.

Conceptul creat de Hyundai a fost produs pentru adoptarea unor noi surse de regenerare a energiei, coreeni utilizand atat panouri solare cat si generatoare termo-electrice.

Via | Hyundai

Comentarii (2)

  • i-flow
    e beton masina,sunt posesor de hiundai coupe,si chiar sunt reusite. sunt curios de un test drive sa vad cum se manifesta.
    1 0
  • i -flow
    daca apare in romania si are un pret la 15000 euro cumpar daca nu imi iau un duster si cred ca pentru soselele noastre este mai bun un suv,deocamdata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru