Comentarii (6)

  • da
    Se poate ceva mai frumos oare....?
    14 2
  • Superb!!!
    Sper ca varianta de serie sa pastreze cat mai mult din acest concept!
    13 0
  • Japonezii intră în Mercedes...
    Această variantă aduce a iz japonez... poate ceva şi de la KIA.. Oricum, nu zic că's urîte modelele lor (nipone, koreene), însă acest model nu are look de Mercedes, în plus nu e nimic nou în acest model. A rămas doar nasul de Mercedes...
    5 15
  • cat de simplu si frumos poate sa fie interioru........
    putem numi acest concept......coupe-hatch
    portierele nau rame la geamuri
    spoilerele sunt direct preluate(cu tupeu) de pe AUDI RS
    spoileru fata aduce aminte de RS3 si cel din spate aduce clar cu RS5
    sau poate ma insel.......
    3 11
  • A Concept
    Arata foarte bine acest concept. Daca vor pastra macar 80% din el va fi cu siguranta cea mai aspectoasa masina din segment, mai ales ca nici Seria 1 si nici actualul A3 (pe care sper sa-l schimbe odata pt ca este foarte imbatranit) nu au un design prea reusit.

    P.S.: Linia de design cu tenta puternic asiatica a inceput odata cu S-Class. Din pct meu de vedere pe A se potriveste, insa pe S... fiecare cu gusturile sale.
    3 5
  • Un lucru este sigur - noul A va intra in segmentul ocupat acum de seria 1 si restul. Cum va arata masina de serie ... diferit de asta, cu siguranta (poate vor pastra din linii, dar multe dintre extravagantele acestui concept vor disparea)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru