Covorasele Momo, stil sub picioare

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 19.10.2007
Italienii de la Momo au creat un set de covorase speciale care se potrivesc la 150 de modele de pe piata actuala.

Atunci cand va ganditi sa va schimbati anumite elemente de constructie ale masinii pentru ca aceasta sa arate mai sportiv (pedalier din aluminiu, maner al schimbatorului, volan, s.a.m.d.) nu uitati sa va comandati si o pereche de covorase la fel de sportive, pentru ca peisajul sa fie complet. Ei bine, Momo, cunoscuti pentru accesoriile lor in materie de tuning, au creat o serie speciala de covorase din piele "cu finisaje perfecte", asa cum spune compania italiana in comunicatul de presa.

Tehnologia de constructie a covorasului nu este una revolutionara, insa reuseste sa profite din plin de avantajele unei conceptii logice si simple. Astfel, sub picioarele soferului se afla ranforsari care ridica ciclul de viata al materialului iar benzile colorate soft-touch completeaza peisajul. Sistemul de fixare a fost imprumutat de la Audi, limitandu-se astfel riscul de alunecare a covorasului. In plus, pe spate este aplicat un material aderent care impiedica glisajele.

Fiecare set cuprinde 4 covorase, acestea fiind disponibile in patru marimi diferite, in functie de tipul masinii.

Nu va faceti griji, ele se potrivesc si la dumneavoastra: Momo a gandit covorasele pentru a putea sa fie utilizate in 150 de modele actuale. Pretul? 50 de euro.

Comentarii (3)

  • YMihai
    care este ...
    ...si care se potriveste la 150 de masini ...k e setul de covorase...chiar daca setul e format din mai multe covorase ...care este mai multe de 2 (doua)..care este ele amandoua.

    Ni se intampla tuturor...stati linistiti...mie imi sar in ochi greselile altora...insa cand le comit eu ...sa mor daca le observ.
    0 0
  • tot Mihai
    care sunt
    Stai linistit!,nu se intampla tuturor.Textul este scris corect, conform gramaticii limbii romane. In cazul cuvintelor care definesc un grup de elemente,atunci cand cuvantul respectiv apare insotit de elementele definite, acordul se face pentru plural. Ex:
    - Am vazut un grup/multime/etc. de oameni care fumau. (oamenii fumau, nu grupul)
    - Este un set de covorase verzi. (idem)
    Numai in situatia in care cuvantul care defineste grupul apare singur, acordul se face pentru singular. Ex:
    - Am cumparat un set de covorase. Setul respectiv se potriveste la 150 de masini.
    Dupa gramatica ta subtitlul articolului ar fi fost scris asa:
    ..."un set de covorase special care se potriveste"...
    Nu setul este special, ci covorasele sunt speciale. s.a.m.d.
    Se invata la gramatica din clasele I - VIII.
    0 0
  • Momo a gandit covorasele pentru a putea sa fie
    si asta e corect nu ??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru