Crossover-ul Saab 9-3X debuteaza la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.02.2009
Se pare a Saab s-a decis sa dezvaluie in premiera mondiala la Geneva noul sau crossover 9-3X, anticipat deja de multa vreme.

Chiar daca situatia financiara a celor de la Saab nu este una tocmai fericita, suedezii se pregatesc cu atentie pentru Salonul de la Geneva. La standul scandinavilor un model mult asteptat isi va face aparitia, mai exact crossover-ul 9-3X, spionat indelung de fotografii profesionisti.

Noul model va fi de fapt o versiune cu inclinatii catre off-road a deja existentului 9-3 SportWagon XWD. Dintre elementele care vor face diferenta notam insa tractiunea integrala permanenta, standard pe toate versiunile, o garda la sol mai ridicata, panouri de protectie, spoilere si bosaje mai largi, bare de amarare pe acoperis.

In cadrul salonului elvetian, crossover-ul isi va imparti fanii pasionati de off-road cu un alt model de acest tip anuntat deja: Audi A4 Allroad.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru