Culoare si putere: Nissan 370Z Yellow Edition

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.07.2009
Nissan va lansa pe piata britanica o versiune speciala a sportivei 370Z, botezata sugestiv "Yellow" datorita nuantei utilizate pentru caroserie.

Noua versiune "Yellow" a modelului 370Z, construita de divizia britanica a celor de la Nissan, pune intr-un con de umbra celelalte coupe-uri, indeosebi prin impactul vizual creat de culoarea acestuia. Producatorul a adus numeroase modificari acestui model, dar cea mai suprinzatoare este tonul in care va fi vopsita caroseria. O alta modificare exterioara o constituie jantele din aliaj de 19 inch.

Nu numai aspectul exterior este interesant, ci si interiorul. Aici, pielea neagra se completeaza cu cea Nappa. Modelul dispune de un sistem de navigatie prin satelit, praguri iluminate, covorase speciale, scaune incalzite, cruise control, limitator de viteza si de un sistem audio Bose cu 8 difuzoare si cu magazie pentru sase CD-uri.

Propulsorul acestui model este un V6 ce dezvolta 336 CP la o turatie de 7000 rpm si are un cuplu motor de 366 Nm. Modelul Yellow accelereaza de la 0-100 km/h in 5.3 secunde iar viteza maxima este limitata de producator la 250 de km/h. Modelul poate fi echipat cu o transmisie manuala in 6 trepte sau se poate opta pentru cea automata cu 7 rapoarte.

Nissan 370Z Yellow Edition va fi creat in editie limitata, pretul de pornire urmand sa ajunga la echivalentul a 37.000 de euro.

via | autoblog.com

Comentarii (1)

  • benzinaru'
    incredibil..............350Z era frumos, dar aceasta masina este o capodopera
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru