Cum investeste Marea Britanie in tinerii piloti?

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 18.03.2008
Cel mai titrat manager din WRC, Malcolm Wilson, a fost gazda evenimentului British Rally Elite.

Malcolm Wilson, managerul echipei BP Ford Abu Dhabi, a dat sfaturi si asistenta tinerilor piloti de raliuri din Marea Britanie.

Wilson a vorbit in cadrul British Rally Elite, eveniment care a avut loc la Universitatea din Edinburgh, aratand tinerilor piloti care aspira la WRC ce vor echipele concurente in Campionatul Mondial de Raliuri de la acestia. La eveniment a mparticipat si Matthew Wilson, tanarul pilot britanic de la Stobart, care a prezentat viitorilor piloti o serie de abilitati necesare pilotarii la cel mai inalt nivel.

British Rally Elite este un program national care are menirea sa descopere si sa sustina cei mai talentati tineri piloti din Marea Britanie. Guvernul britanic face aceste investitii pentru ca tinerele talente care trec prin acest institut sa ajunga la cel mai inalt nivel si redea glorie coroanei britanice odata cu succesele din WRC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru