Cum sa (nu) iti parchezi masina

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.01.2007
Un spaniol a "reusit" sa isi parcheze masina pe stalpii de siguranta de pe marginea soselei dupa un zbor involuntar si spectaculos de cativa metri.

Se stie foarte bine ca atunci cand vorbim de dureri, cele care au legatura cu portofelul au cel mai mare efect. Iar proprietarul acestui Mercedes CLK stie foarte bine ce inseamna acest lucru.

Spaniolul a fost prins pe nepregatite de o curba destul de stransa, a derapat pe soseaua acoperita cu un strat subtire dar alunecos de gheata si a decolat pur si simplu cativa metri oprindu-se pe “piedestalul” stalpilor de pe marginea trotuarului.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in incercarea nereusita si involuntara de decolare a CLK-ului, insa pagubele suferite de masina sunt destul de serioase.

Comentarii (7)

  • Mulan Bator
    Romanica
    Frate,daca n-ar avea numere de spania as jura ca e vreun romanas deal nostru care s-a jucat cu a cincea prin centru. Asa pot insa sa zic ca e celebrul "Clima bizonica" care si-a luat o noua masina si a vrut sa o arate din nou tarii :))))
    0 0
  • romanas
    sau e vre-un romanas care a furat-o si s-a jucat cu a 5-a prin centru apoi :)
    0 0
  • george
    :)
    oare are asigurare ... :)
    0 0
  • Razvan
    Ce bine
    Deci se poate ,nu eram sigur dar acuma m-am linistit,bravo,cand te hotarsti sa emigrezi sa stii ca potzi sa vii in Romania doar cu buletinul
    0 0
  • andreea
    ;)
    si mutlti spun ca femeile conduc prost si ca ma iales nu se pricp la parcari
    0 0
  • vai
    din pacate saracele nici cu scrisu` nu se descurca mai bine...
    0 0
  • HAHA
    IN PRIMUL RAND ARE ASIGURARE CASCO, SAU CRED CA ASA SE ZICE LA NOI....ARE TOT ASIGURAT.
    IN AL DOILEA RAND POATE FI VB CHIAR DE UN ROMANAS....DAR SI DE UN SPANIOL. IN FINE, ORICE AR FI FOST, NU IA AFECTAT BUZUNARUL ATAT DE SERIOS PE CAT CREDETI VOI....BYE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru