Comentarii (3)

  • Lastun
    Am condus un Lastun cateva mii de km prin '89-'90. Schimbator la volan, motor in 2 cilindri, calitate f. slaba, spatiu interior f. mic, pornire dificila la rece, incalzire pe timp de iarna proasta. Stiu ca am vazut la un moment dat 125 km/h la bord (pe Fetesti-Cernavoda) dar cu siguranta era eroarea vitezometrului ...
    3 0
  • Deisia
    Daca Veyron ar fi fost facut de romani, asta ar fi fost :)
    0 1
  • gigaliga
    masina visurilor
    Cand a aparut a fost o fericire teribila....nu trebuia sa astepti 5 ani ca la dacie, 2-3 ani.......costa putin cca 45 mii lei, pacat ca nu a fost un produs de calitate.
    Eu am avut 2 "exemplare" in facultate(le-am achizitionat dintr-o bursa si un salariu cu juma de norma) dar din pacate nimerisera pe mana unor "pasionati" -una avea turnat bitum pe pardoseala "ca sa nu mai rugineasca sefu", cea de-a 2 era mai buna dar radiata.M-am chinuit sa le refac dar spre regretul meu a trebuit sa ma mut si masinile le-a dar tata de pomana la alti posesori de asemene exemplare din ce in ce mai rare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru