Dacia creste cadenta de productie la 1.366 de unitati pe zi

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Dacia va produce 20 de unitati suplimentare in fiecare zi, iar trei zile de sambata din aceasta luna vor fi lucrate in doua schimburi pentru a face fata cererii.

Esential

1.366 unitati vor fi produse in fiecare zi lucratoare la fabrica Dacia din Mioveni.

Uzina Dacia va creste cadenta de fabricatie cu 20 de unitati pe zi, urcand de la 1.346 la 1.366 unitati pe zi. In decursul lunii aprilie, activitatea de fabricatie va include si trei zile de sambata. Astfel, salariatii Dacia care au lucrat in doua schimburi in data de 10 aprilie vor fi rechemati in uzina si in data de 17, respectiv 24 aprilie. Din cele 20 de unitati pe zi produse in plus fata de cadenta de pana acum, 10 sunt Duster.

Din cele 1.366 de unitati fabricate in Mioveni in fiecare zi, 260 sunt Duster, care avea pana in acest moment 250 de unitati produse pe zi. Cei de la Dacia au motivat cresterea cadentei si prezenta salariatilor la lucru in zilele de sambata sunt rezultatul intrarii in fabricatie si a disponibilitatii pe piata a celui de-al saselea model al marcii romanesti, Duster.

Incepand de maine, Dacia va demara Operatiunea Porti Deschise in toata reteaua autorizata din tara. Marca romaneasca preia comenzi pentru Duster inca de la debutul de la Salonul Auto de la Geneva, iar livrarile in Romania vor debuta pe 18 aprilie.

Odata cu debutul livrarilor, cei de la Dacia trebuie sa lucreze cat mai repede pentru a face fata cererii pentru Duster, dar si pentru celelate modele din gama sa.

Via | Dacia

Comentarii (13)

  • bentley
    Mai frate,mai...
    Tulai, ce producatori importanti avem...:P
    14 1
  • 500000
    Se apropie de pragul de 500000 pe an. Not bad.
    15 0
  • Hunter
    Ultima poza e shoada....tipu ala de la inspectia finala cred, care sta cu mana pe interiorul stalpului C al Duster-ului...."Fir-ar sa fie....ca nu sta plasticul de pe stalp...ce dracu ati facut ma....ati uitat sa o prindeti in holsuruburi ?!" :)
    11 8
  • ...
    foarte bine. ma bucur sa aud asa ceva. poate se va mai deschide o uzina dacia la noi in tara. ar fii excelent.
    7 0
  • Calitate la preturi mici!
    Dacia produce 1366 de masini pe zi si nu mai fac fata comenzilor iar altii se chinue sa vinda 7-800 de masini in Romania in decursul unui an. Cam asta e diferenta intre cei ce fac masini ieftine si foarte bune si cei care le fac proaste si foarte scumpe.
    7 0
  • @Hunter
    Ce imaginatie ai, esti cumva scenaristul de la Tacerea Mieilor?
    4 2
  • din prima si ultima poza ne putem da seama cat de mare e dusteru, sincer sunt cam dezamagit, credeam ca o sa fie mai impunator, e un logan mcv pe niste roti mai mari, la un pret mediu de 14-15mii euro mi se pare cam mult pentru o masina care in continuare are butoanele pentru geamuri electrice pe bord iar claxonu langa volan ca la daciile de acum 30 de ani, pacat macar aici puteau sa vina cu o schimbare fata de logan, nu cred ca ar crescut asa mult pretul de productie
    1 3
  • euro
    reteta e relativ simpla: faci o masina cat de "ieftina" poti sa o vinzi cat mai scump :)
    2 3
  • Daca va uitat imai bine in poze o sa observati ca sandero este mai inalt ca duster.....o fi doar iluzie optica...dar nici dusterul nu este ff masiv....cum se spunea mai sus ogan mcv pe niste roti mai mari, nu zic ca nu arata bine ....dar totusi

    de acum astept il vedem pe strazi
    2 1
  • arata bine
    Am vazut unul in teste pe A1, de la 100 m privit din spate am crezut ca e un Nissan mai zvelt.
    1 0
  • si eu
    am vazut 2 pe trailer. mergea cine stie unde ca la noi inca nu se dau...desi noi producem..cica. stiti cum arata? exact ca in poza.
    1 0
  • C-lung + test drive
    Cea mai buna solutie ar fi extinderea productiei la Aro C-lung.Baza exista ,meseriasi super.Azi am probat Duster 4x2 85 CP Diesel in oras.Masina este usoara ,are raspuns la demaraj,suspensia absoarbe socurile,arata bine si este destul de ingrijit lucrata.Mi-a mai placut opritorul hidraulic de la deschiderea capotei.Nu mi-au placut franele si directia,ambele prea slabe cat si gaura din tunelul volanului.Este o masina reusita la pretul oferit,dar nu vad nici un rost la modul 4x2 si la folosirea in mod preponderent on-road.Felicitari Dacia !
    1 0
  • Octavian
    daca nu sunteti multumiti de dimensiuni, puteti lua oricand un x5. Este in aceeasi clasa cu yeti, nissan qashqai care nici una nu este mai mare ca si logan, atata tot ca sunt cu garda la sol mai mare. Frumoasa masina.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru