Daimler ar putea crea Smart Forthree

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.08.2009
Daimler a inregistat un patent pentru un model Smart cu trei locuri. Cel mai probabil, noul model se va numi Forthree si va fi lansat in urmatorii ani.

Daimler a patentat proiectul unui Smart cu trei locuri, care ar putea inlocui coupe-ul si roadster-ul care au iesit din productie in anul 2005. Viitorul Smart cu trei locuri va imbina un design sportiv si atragator cu o flexibilitate demna de invidiat. Motorul va fi amplasat in spate, iar transmisia va angrena doar rotile din spate. Viitorul Smart va fi creat in baza parteneriatului semnat de Daimler cu francezii de la Renault.

Scaunul soferului va fi amplasat central, la fel ca la McLaren F1, pe cand scaunele pasagerilor vor fi amplasate in stanga si in dreapta acestuia, dar ceva mai in spate. Dupa cum putem observa in schitele inginerilor Daimler, noul model va avea un sistem nou de pivotare al scaunelor, care va asigura celor doi ocupanti din spate un acces usor in vehicul. Viitorul Smart Forthree va fi lansat in urmatorii cinci ani si va fi un automobil ecologic.

Via | WorldCarFans

Taguri: Daimler, Fortwo, Smart

Comentarii (2)

  • Stelian Opincariu
    Super tare! Imi retrag cuvintele rele despre Renault!
    6 0
  • semtex
    am vazut schitele si pot spune ca...
    proiectul e absolut genial ! :))
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru