Decapotabila de 630 de cai de la TechArt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.11.2007
Porsche 911 Turbo Cabrio a primit ingrijiri de la TechArt. Decapotabila dezvolta acum 630 de cai si 880 Nm.

Esential

880 de Nm este cuplul motor pe care il dezvolta Porsche 911 Turbo Cabrio dupa tratamentul TechArt
3.5 secunde ii iau decapotabilei sa ajunga de la 0 la 100 km/h
345 de km/h atinge Porsche 911 Turbo Cabrio modificat de TechArt

Inceputul acestei saptamani a marcat o noua premiera importanta in lumea tuningului. Celebra casa de tuning TechArt a pregatit un kit special pentru decapotabila Porsche 911 Turbo Cabrio. Schimbarile majore nu se observa la exterior, germanii axandu-se in primul rand pe modificari la nivelul motorului, care se poate lauda acum cu 630 de cai putere.

Inginerii TechArt au imbunatatit performantele motorului cu ajutorul a doua supraalimentatoare. Intercooler-ul a fost marit iar sistemul de evacuare a fost inlocuit cu unul din aluminiu cu convertoare catalitice de inalta performanta si un filtru de aer sportiv. Puterea este transmisa celor doua axe prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte, modificata si ea de tunerii TechArt.

Pe langa cei 630 de cai ascunsi sub capota, 911 Turbo Cabrio se poate lauda si cu un impresionant cuplu motor de 880 Nm. Bagajul de putere propulseaza decapotabila pana la 345 km/h si o ajuta accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde.

Pentru a asigura stabilitatea masinii la viteze mari, inginerii germani au dezvoltat si un kit aerodinamic care include spoilere redesenate, un deflector nou si un eleron mobil.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru