Declaratii la cald din Raliul Iordaniei

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.04.2008
Protagonistii diminetii in Raliul Iordaniei si-au prezentat primele impresii asupra competitiei de la Marea Moarta.

Dupa prima bucla a zilei, pilotii au revenit in zona service-ului unde au dat si primele declaratii. Dani Sordo conduce dupa patru probe speciale si este urmat in clasamentul general de Jari–Matti Latvala si Sebastien Loeb.

Iata ce au declarat cativa dintre protagonistii inceputului de raliu in Iordania!

Dani Sordo (Citroen): “Am avut o dimineata excelenta, dar am facut si unele greseli. Am fost foarte atent in unele zone ale traseului, care reprezentau practic o necunoscuta. Ultima proba a diminetii a fost extrem de dificila, mai ales din cauza virajelor in panta. In astfel de situatii masina devine greu de controlat mai ales ca nu stii ce gasesti in fata”.

Jari-Matti Latvala (BP Ford): “Drumurile sunt mult mai alunecoase decat am anticipat, fapt care te obliga sa nu fii atat de increzator in tine.  Macadamul este la fel de dur ca si asfaltul in unele zone fapt care duce la derapaj, iar pneurile nu "musca" din drum. Pierd cam mult timp in derapajele controlate si, in plus, imi fac griji pentru starea pneurilor.

In mod clar trebuie sa-mi schimb stilul de pilotaj. Este atat de diferit fata de orice alt loc in care am concurat. Macadamul nu este tocmai specialitatea mea, dar trebuie sa devin cel mai bun pe orice suprafata”.

Petter Solberg (Subaru): “A fost dificil, am pierdut tractiunea pe a doua speciala si de atunci mergem inconstient. Masina isi schimba comportamentul in fiecare viraj iar manevrabilitatea ei este inconstanta”.

Via | wrc.com
Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru