Design-ul noului Mazda3, inregistrat la U.E.

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.08.2008
Viitoarea generatie Mazda3 se dezvaluie neoficial publicului dupa inregistrarea sa la OHIM.

Mazda3 pare a fi, alaturi de noul Megane, cel mai asteptat hatchback al acestui an. Modelul japonez de succes este asteptat sa isi faca aparitia oficial, in varianta sedan, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, in luna noiembrie. Varianta de caroserie cu cinci usi ar urma sa fie dezvaluita publicului mai tarziu, in luna decembrie, la Salonul Auto de la Bologna.

Pana atunci insa, presa internationala se straduie sa anticipeze formele viitoarei generatii a hatchback-ului nipon, Carscoop reusind mai nou sa intre in posesia unor schite care se pare ca descriu fidel formele noii Mazda3. Este vorba de pozele depuse de Mazda la OHIM, agentia europeana responsabila pentru inregistrarea marcilor si designului din 27 de tari ale U.E.

Potrivit datelor oferite de OHIM, brandul nipon a inregistrat designul noii Mazda3 pe 22 iulie anul acesta, responsabili pentru aspectul noii generatii fiind: Kunihiko Kurisu, Akira Tamatani, Yuji Ishimoto, Masahiro Kagekata, Tetsuji Kawakami, Masanori Ito and Kenichi Tsushima.

Desi pastreaza dimensiunile actualului model, noua Mazda3 preia si o serie de elemente de design mai noi cum ar fi bosajele frontale mai largi, priza de aer inglobata in spoilerul fata, element imprumutat de la RX8, si blocurile optice spate, o copie la indigo dupa cele folosite pe Mazda6.

via | Carscoop

Comentarii (2)

  • blaa...
    moul mazda 3?
    e 90% identica cu modelul actual
    0 0
  • ?
    Hmmm, poate un mic facelift, nicidecum o noua generatie!
    ... ca dealtfel si in cazul golfului...
    neinteresant...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru