Designer-ul Ciprian Andruş a desenat Honda Pegasus

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 18.07.2010
Honda Pegasus este un nou studiu de design semnat de românul Ciprian Andruş. Prototipul acestuia foloseşte ca mijloc de propulsie un motor turbojet.

Honda Pegasus este un studiu de design gândit şi conceput de designer-ul roman Ciprian Andruş. Nu este pentru prima oară când românul ne încântă cu creaţiile sale, el fiind autorul lui Hummer HB, Mazda RX-Z sau Dacia MC. Honda Pegasus reuşeşte să îmbine look-ul maşinilor clasice din anii ’50 cu design-ul modern, agresiv şi sportiv al modelelor din ziua de astăzi.

Influenţele generate de masinile anilor ’50 pot fi observate în forma spoilerelor, a aripilor sau a sistemelor de admisie a aerului. Ca mijloc de propulsie pentru Honda Pegasus, designer-ul român a ales un motor turbojet poziţionat în partea din spate. Ciprian Andruş a aplicat o serie de spoilere şi eleroane astfel încât prototipul să nu părăsească solul. În ceea ce priveşte jantele, acestea au un design special pentru a asigura o ventilaţie corespunzătoare a sistemului de frânare.

Via | Diseno-Art

Comentarii (5)

  • pfff
    Totul e la superlativ ! .....cu o eroare. Pai marele desenator a uitat sa-i deseneze si oglinzile ! =))
    2 5
  • deathroad reloaded
    da, ai gasit nod in papura....prin creierasul ala micut al tau ti-a trecut macar o secunda ideea ca ar putea avea ecrane in interior in loc de oglinzi?
    5 2
  • deathroad reloaded again
    interesant
    intrebari:
    de ce honda? nu mi se pare a aduce a honda
    prizele de aer din fata seamana a BMW
    de ce este prezent si logoul Honda de pe motociclete?
    Vodafone si Cargill sunt sponsori la studiul asta sau e publicitate "putin mascata"?
    2 2
  • tomita
    domn' neinginer
    nu stiu cine este acest designer, dar zau, nu prea le are cu aerodinamica. la cate "aripioare" a plasat pe masina asta ma intreb daca ar fi reala in cate secunde s-ar dezmembra
    1 2
  • @tomita
    tu esti inginer auto?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru