Comentarii (3)

  • Crysty
    Mercedes
    Va dati seama cati bani au ziaristii daca ii platesc pe clientii premium ai Mercedes pt informatiile furnizate? Ma faceti sa rad!
    Si nu cred ca se pozitioneaza intre SL 63 si SL 65 Black Series! Ci mai sus!
    0 0
  • @Crysty tu chiar n-ai ce face decat sa lasi comentarii idioate pe aici?! clientii premium Mercedes au deja bani si ii doare in cot, de aceea pot da informatiile mai departe fara sa-i intereseze, si la putere/performante conform informatiilor date, este situat intre sl63 si sl65 black
    0 0
  • Tu daca ai fi client premium al Mercedes (ai avea foarte multi bani) ai avea timp sa stai sa dai declaratii idioate la niste jurnalisti ? Sa fim seriosi! Acei oameni sunt foarte ocupati si au putin timp liber la dispozitie, si sa stea sa le spuna jurnalistilor despre Gulwing... ma indoiesc. NU ai inteles comentariul meu! Mai citeste-l o data dar cu atentie! Stiam ca au bani clientii premium ai Mercedes! citeste de 2 ori inainte sa faci o afirmatie... idioata! Si daca te intereseaza unde este pozitonat dupa datele tehnice e intre SL 63 si SL 65! SL 65 Black Series este mai sus!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru