Detalii noi despre SUV-ul Jaguar

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 29.05.2011
Viitorul SUV dezvoltat de Jaguar va dispune de un şasiu din aluminiu şi de o cutie de viteze automată cu opt rapoarte. De asemenea, viitorul model va beneficia de serviciile unor motoare de 2.2, 3.0 sau 3.7 litri.

La începutul lunii trecută vă anunţam că oficialii Jaguar doresc să îşi mărească gama de modele prin introducerea unui SUV care să concureze cu mult mai titraţii BMW X5, Mercedes-Benz ML sau Porsche Cayenne. De această dată, oficialii Jaguar vin cu noi informaţii şi detalii despre tehnologia şi motorizările pe care le vom putea vedea pe primul lor SUV.

Până acum, inginerii britanici au dezvoltat un şasiu de aluminiu, fapt ce ar putea face din noul model, cel mai uşor SUV de pe piaţă. Deşi o serie din componente vor fi împărţite cu fratele Range Rover, britanicii ne asigură că noul model va avea un caracter propriu, orientat spre dinamism.

De asemenea, Jaguar a început să lucreze la sistemul de tracţiune integrală şi la o cutie de viteze automată cu opt rapoarte. În ceea ce priveşte motorizările, vom putea vedea o versiune turbo a propulsorului de 2.2 litri de pe Evoque sau un V6 de 3.0 litri. Vârful de gamă pregătit de britanici va fi un agregat de 3.7 litri.

Via | EgmCarTech

Taguri: Jaguar, Jaguar SUV

Comentarii (3)

  • Abia astept...
    Sau cel putin is curios. Sper sa fie din nou o surpriza placuta, ca si generatiile XF si XJ. Va fi probabil tehnologic foarte apropiat de Land Rover, poate chiar Range Rover, si asta nu e un lucru rau...
    4 1
  • *****
    Traiasca India .......Bravo!!!
    2 2
  • Mircea
    Cat o sa coste SUV-ul ? inca nu au aparut mai multe informatii...?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru