Divort Volkswagen - Kleinschmidt

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.05.2006
Volkswagen se desparte de un pilot care a facut istorie la Dakar: Jutta Kleinschmidt, prima femeie care a invins in celebrul raliu euro-african de anduranta.

“Inca de la finalul editiei 2006 a Raliului Dakar, Volkswagen a inceput negocierile pentru un nou contract cu Jutta Kleinschmidt si cu agentii sai. Aceste discutii, care s-au derulat pana acum, nu ne-au permis sa ajungem la nici un acord”. Aceasta este declaratia prin care Kris Nissen, seful sectiunii sport a celor de la VW, a anuntat astazi sfarsitul colaborarii dintre casa germana si Jutta Kleinschmidt.

Pilotul german, astazi in varsta de 43 de ani, s-a alaturat echipei in 2002. Ea este prima femeie care s-a impus in proba-regina a rally-raid-ului mondial in Dakar, acum 5 ani. Kriss Nissen a adaugat faptul ca “Jutta a adus, gratie talentului si personalitatii sale, o contributie importanta la succesul Volkswagen in Dakar”.

Pe de alta parte, germanii au confirmat primii doi din echipa de patru piloti cu care va ataca urmatoarea editie a raliului euro-african. Este vorba de spaniolul Carlos Sainz si de sud-africanul Giniel De Villiers, care s-a remarcat prin locul secund obtinut in spatele lui Luc Alphand in editia trecuta a acestei intreceri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru