Documentarul despre viaţa lui Senna a fost prezentat la Sundance

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.01.2011
Documentarul dedicat pilotului de Formula 1 Ayrton Senna a fost prezentat în cadrul Festivalului de Film Sundance.

Pilotul de Formula 1 Ayrton Senna a dispărut prematur de pe scena Marelui Circ, iar documentarul despre viaţa, cariera şi moartea acestuia a fost prezentat unui public restrâns în cadrul Festivalului de Film  Sundance. Ron Dennis, actualul preşedinte al echipei de F1 McLaren, a fost prezent în sală şi ne oferă primele impresii.

Cunoscut pentru faptul că este un om puternic, şeful McLaren a declarat că după vizionarea documentarului a plâns zece minute, iar două ore după aceea a discutat doar despre viaţa regretatului pilot brazilian. Documentarul despre viaţa şi cariera lui Ayrton Senna va sosi pe marile ecrane din România în acestă toamnă. 

Ayrton Senna a debutat pe scena Marelui Circ în 1984, iar cariera acestuia s-a încheiat în urma unui accident suferit pe 1 mai 1994. În cei zece ani de carieră, brazilianul a reuşit să îşi treacă în palmares trei titluri mondiale, devenind unul dintre cei mai apreciaţi piloţi din istoria Formulei 1.

Via | Autoblog

Comentarii (7)

  • astept cu nerabdare filmul...
    15 1
  • SENNA DRIVEN TO PERFECTION
    AYRTON SENNA HERO LEGEND IDOL.nu poate fi comparat cu nici un alt pilot.abia astept sa vad filmul.
    7 4
  • Alexandra1710
    Kimi - the best
    parca am auzit si de asta, dar pe Kimi nu-l intrece nimeni, e cel mai tare
    2 17
  • @Alexandra1710
    Nu cred ca isi avea loc un astfel de comentariu... macar in momente si discutii de genul asta.
    13 1
  • Senna
    Fara a contesta valoarea lui Senna voi face totusi observatia ca aparitia sa pe scena F1 s-a suprapus exact pe perioada in care F1 a inceput sa fie televizata regulat, iar pilotii au devenit astfle niste eroi, Senna fiind cel mai carismatic, mai rapid dar si mai brutal dintre toti din aceasta generatie exceptionala(Senna, Prost, Piquet, Mansell, Rosberg samd.). Moartea sa l-a transformat intr-o legenda iar supozitiile de genul "ce ar fi facut daca ar fi trait " au dat nastere la multe speculatii si pur si simplu l-au transformat intr-un erou fara egal. Cu nimic mai prejos insa nu sunt nici Fangio, Clark, Stewart, Prost si Schumacher(nu mai vorbesc de Boillot, Caracciola, Rosemeyer si Nuvolari), doar ca in cazul lor legenda a acaparat mai putin din dimensiunile reale ale personajului .R.I.P. "Magic"!
    8 5
  • Marius
    @ bernd
    Senna este o legenda vie, chiar daca a disparut din sport in mod tragic. Cum spunea cineva mai sus, acest documentar reprezinta un omagiu cu dedicatie precisa. Si ceilalti piloti sunt extraordinari, fiecare este unic in felul lui, dar documentarul se refera la Senna.
    ''Fara a contesta valoarea lui Senna voi face totusi observatia''
    ''contesta'', ''observatia'' ?!? ... in legatura cu un pilot genial?!? hmm...

    @ Alexandra1710
    ''parca am auzit si de asta''
    No comment.
    6 2
  • Festivalul Sundance
    Documentarul despre Senna a castigat azi marele premiu ;)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru