Dodge Viper iese din productie in vara lui 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.11.2009
Actuala generatie a modelului Dodge Viper va iesi din productie in vara anului viitor, urmand sa lase loc unui succesor cu influente italiene, ce va debuta pe piata in 2012.

Planul industrial dezvaluit de grupurile Fiat si Chrysler in cursul zilei de ieri a tradat si strategia de viitor a constructorului Dodge. Cea mai buna veste pentru fanii brandului este probabil confirmarea ca cel mai iconic model produs de Dodge, Viper, va continua sa existe.

Actuala generatie va fi inlocuita de un model nou in urmatorii trei ani, Fiat urmand sa isi puna serios amprenta asupra succesorului. Viper-ul actual va continua sa fie produs pana in luna iulie a anului viitor, ultimele 500 de exemplare urmand sa faca parte dintr-o editie speciala, de ramas bun. Anuntul a fost facut de insusi Ralpg Gilles, responsabilul brandului Dodge.

Viitorul Dodge Viper, asteptat in 2012, va prelua cel mai probabil o platforma derivata a actualului Alfa Romeo 8C Competizione si va adopta linii de design sportive, specifice modelelor italiene. Sub capota, puterea va fi livrata de motoare noi MultiAir, conectate la un nou tip de transmisie secventiala.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Snitel
    Rip sufletul american!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru