Comentarii (20)

  • raduculus
    Corectie ...
    Daca ii sa laudam ... si sa ne mandrim cu ai nostri, io zic sa nu bucuram de doua ori :)

    Cristi Sano (Concept LiiON) e clujean si participa pentru a doua oara la acest concurs de design. Anul trecut a ajuns intre primii 30, anul acesta e in Top10 si sper sa si castige ;).
    Nu pot decat sa ma bucur ca sunt DOI romani in primii 10, poate la anul sa vedem mi multi! Felicitari la amandoi, bafta mare in continuare.
    0 0
  • Sano Cristian
    Yep, corectie...
    Sincer, articolul asta vine tarziu. In primii 30 clasati la concurs am fost 3 romani, si articole de genul acestuia ne-ar fi ajutat sa primim mai multa sustinere. Cu toate astea, am ramas 2, si e o mandrie ca sunt 2 romani in finala...sau nu? :)
    0 0
  • 3 romani in finala ?
    Bravo, mai baieti ! Sunteti extraordinari. Poate asa o sa inteleaga si mai marii din tara asta ca romanii nu au nici o legatura cu "lada de gunoi a Europei" cand vine vorba de masini. Felicitari de trei ori si bafta in finala. Va tin pumnii !
    0 0
  • Tattae
    bv voua
    BV baieti sa o tineti tot asa poate cine stie intr-un viitor apropiat o sa avem si noi o casa de design faimoasa. Anul viitor chiar as vrea ca primele trei locuri sa fie ocupate de romani. STIMA SI RESPECT BAIETI!
    0 0
  • hoggar
    1 roman in finala!
    o mica corectie...din cate am vazut pe site 'romanul' Mihai Panaitescu concureaza din partea Italiei, asa ca singurul roman ramas in finala este Cristian Sano. Felicitari Cristian!!!
    0 0
  • Mircea Mester
    Asa e
    Da, asa este. Imi cer scuze in numele lui Robert. Nu cred ca a observat, pe site-ul oficial, ca tu esti de asemenea de la noi. O sa rectificam eroarea, promit. Astept un mail pe adresa redactiei, as vrea sa fac un interviu cu amandoi pentru a discuta pe larg acest subiect, este ok?

    Multumesc si imi cer scuze inca o data.

    Mircea Mester.
    0 0
  • Bogdan
    Mihai Panaitescu
    E trist ca acest tanar concureaza din partea Italiei. Ai nostri nu i-au oferit sustinere si de aceea s-a orientat spre alta tara care sa-l sustina. Cu atat mai mult e de apreciat Cristian Sano pentru ca a reusit si fara sustinerea de afara. Felicitari pentru amandoi!!
    0 0
  • Intr-adevar, 1 singur roman in finala
    Cu toate ca am tot respectul pt. participantii la acest concurs nu pot sa nu remarc faptul ca "romanul", cu ghilimelele de rigoare, Mihai Panaitescu a primit mai mult credit decat merita.
    Este 1 singur roman in finala, cel care a DORIT sa apara scris alaturi de numele sau, ROMANIA... adica Sano Cristian... mult respect si sper sa castigi...
    Si da, intr-adevar sunt 2 romani in primii 20... de acord... de ce trebuie sa oferim lauri cuiva care concureaza pt. alta tara... cineva care poate nu se mai simte roman, indiferent de motivele care l-au indemnat sa aleaga aceasta varianta.
    Iar dupa parerea mea declaratia aparuta in articol ar fi trebuit sa fie a lui Cristian Sano...

    Numai bine si mult succes!
    0 0
  • mihai p.
    salut.
    Nu concurez din partea nimanui...aici studiez acum asa ca am pus adresa unde lòocuiesc pt a putea primi eventualele instiintari sin partea peugeot! Nu am stiutr ca Italia o sa apara la cat. nationalitate.Eu m-as abtine de la astfel de comentarii rautaciuoase.
    Ii doresc mult succes lui Cristian pentru ca merita.:)
    0 0
  • mihai p.
    :)
    Scuze dar nu sunt obisnuit cu tastaturile de portabil...nu as vrea sa se zica ca am uitat shi sa scriu romaneste:)sunt aici de 5 luni doar.
    0 0
  • dinalex
    Felicitari !
    Mult succes celor DOI ROMANI in finala!Cei care au mentalitatea "Noi nu ne vindem TARA " dar nu fac nimic pentru ea ar trebui sa-si dea cu parerea pe alt gen de site.Daca e cineva de condamnat aici e DACIA ca nu organizeaza astfel de competitii,asigurand castigatorilor burse sau premii consistente,astfel s-ar vedea talentul in design al romanilor.
    0 0
  • bogdan
    peugeot
    Italy e locatia nu tara de origine.
    0 0
  • Sano Cristian
    Salut din nou
    Multumesc pentru sustinere, dar nu sariti impotriva lui Panaitescu. Mai bine ne mandrim cu un designer cu talentul lui, si facem tot posibilul sa-l aducem inapoi in tara si sa-l pastram. Vor aparea ocazii si in Romania, nu e nevoie doar de competitii pentru ca cei buni sa iasa la suprafata.
    Oricum, castigatori suntem deja amandoi. Eu sunt incantat ca am reusit sa-mi bat performanta de acum 2 ani (de la editia anterioara), dar mai ales pentru faptul ca mi-a iesit un proiect de care sunt super multumit si ma pot mandri cu el, indiferent de ce se va intampla pe viitor. :)
    0 0
  • Felicitari
    Sincere felicitari.
    Acum mai mult ca niciodata avem nevoie de reusite si performante. Dragii mei romani totul e posibil, trebuie insa sa muncim cu adevarat.
    0 0
  • mihaelaT
    Bravo!
    nu stiu ce sa zic...deja-vu!
    este ceea ce am visat...si nu stiam sa explic
    vazand modelul Flux, am ramas fara cuvinte!
    0 0
  • Bravo!
    hai romanilor!!ca suntem inventivi!putem sa ne descurcam in orice situatie!!inca odata bravo!!!!!!!
    0 0
  • La mai mare !
    Flux si LiIon vor fi locurile 1 si 2. Mark my words ! :))
    Am auzit ca ProTv / ProMotor a spus ceva despre asta. Are cineva o inregistrare? Mi-ar place sa vad si io...

    nicu.panaitescu@intereast.ro

    daca poate cineva sa ma ajute. Multumesc !
    0 0
  • Romanului verde IMKF
    Draga IMKF, n-am vazut nimic de genul "scuze" dupa ce ai aflat ca Mihai Panaitescu nu-si neaga originile si era doar o chestie de locatie...
    Apropos, ce merite grele ai tu doar pentru faptul ca esti atat de bastinas ? Povesteste-ne un pic despre tine si despre maretele tale impliniri mah IMKF ! Te rugam !
    0 0
  • fratele lu mihai
    bv
    bravo mihai.te sustin si te salut!felicitari si tie cristian!! alex...
    0 0
  • the great winner
    am ghicit doar pe jumatate...FLUX este primul. felicitari mihai!!!ne vedem la frankfurt!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru