Doua noi concepte de la Mitsubishi

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.09.2007
Mitsubishi a anuntat ca pregateste pentru Salonul Auto de la Tokyo doua noi concepte: i MiEV Sport si sedanul ZT.

Desi Salonul Auto de la Frankfurt este aproape, Mitsubishi a anuntat oficial modelele care vor debuta la urmatorul mare eveniment auto de la Tokyo. In Japonia, Mitsubishi va aduce doua premiere mondiale si deja anuntatul Concept-cX.

i MiEV Sport si Concept-ZT sunt cele doua concepte revolutionare cu care constructorul japonez intentioneaza sa impresioneze publicul. IMiEV Sport este un vehicul decapotabil cu doua locuri bazat pe deja existentul model iMiEV. Inovatia apare atunci cand vorbim despre trenul de rulare care este alcatuit din trei motoare: doua pentru fiecare roata de pe axa fata si unul singur care transmite putere puntii spate. Un sistem inovativ E-4WD optimizeaza electronic puterea maxima a celor trei propulsoare.

Conceptul ZT este un sedan de dimensiuni mari (4950 mm) care este dotat cu un motor diesel de 2.2 litri si 188 de cai putere conectat la o transmisie noua botezata Twin Clutch SST (Sport Shift Transmission). Noul propulsor se va putea lauda si cu emisii CO2 foarte scazute.

Comentarii (14)

  • nebunu
    ...
    diesel de 2.2 litri si 188 de cai??? FOARTE TARE FRATE....
    0 0
  • allexxx
    o copie de bmw si o chestie...
    0 0
  • johny BOY
    si cam ce BMW copiaza??
    0 0
  • da
    MASINI JAPONEZE ! Frumoase si bune !
    0 0
  • laurro
    !!
    nasoale rau !! gusturi e orezari, ce vreti !! daca n-ar fi americanii, ar muri de foame constructorii de masini japoneze. aia le ridica cifrele in topuri !! pe langa shalupele pe care le fac ei, astea par mai masini !!
    0 0
  • Bogdan
    :)
    Sincer si mie mi se par cam urate. Dar sigur nu seamana cu nici un BMW :)) Cat despre motor... e ok dar nu debordeaza. Seat avea 1.9TDI si 150CP acum 4 ani.
    0 0
  • andr3i
    de dragul de a comenta
    Chiar nu inteleg ce rost au comentariile de genul "o copie de bmw si o chestie..." sau "nasoale rau !! gusturi e orezari, ce vreti !! daca n-ar fi americanii, ar muri de foame constructorii de masini japoneze. aia le ridica cifrele in topuri !! pe langa shalupele pe care le fac ei, astea par mai masini !!". Am tot incercat sa caut cateva asemanari cu BMW si nu am reusit. Cat despre "gusturi de orezari", nu cred ca masinile japoneze sunt vandute doar in America asa de bine incat sa le mentina companiile in profit. Masinile japoneze au succes in toata lumea.
    0 0
  • ooo!
    Mitsubishi Evo!Atat am avut de spus despre "orezarii" astia!Cine stie cunoaste! :)
    0 0
  • sharky design
    daca stam si gandim logic, cu atatea modele pe piata din intreaga lume este imposibil sa mai gasesti ceva original, in schimb acest model de mitsubishi ar face furori printre mafiotii japonezi.
    0 0
  • Razvan
    Oaa
    E simpatica aia mica,da cand treci pe langa ea parca vezi ca te musca de picior
    0 0
  • copie A6
    este copie (ca tot ce fac japonezii - ex Lexus dupa Mercedes), dar dupa Audi A6 si nu dupa BMW
    0 0
  • marius
    vai vai
    masina are o grila de Q7 de la Audi, si faruri asemanatoare cu Volvo si capota e to ca la Volvo. Dar si ce daca; masina e foarte frumoasa. iar japonezii nu prea dau gresi la masini. si apropo EVO rup ca masini. asa ca admirati inainte sa dai cu cacao ca mari cunoscatori.
    0 0
  • pt laurro...
    cu parere de rau tin sa te informez ca esti ori esti...alege tu.Majoritatea oamenilor cu minte stiu ca masinile japoneze sunt peste cele americane...
    0 0
  • pt automarket...
    nu inteleg de ce cenzurati...taran sau prost sunt cuvinte prea dure pt voi?...atunci verificati site-ul mai bine sa vedeti ce cuvinte frumusele gasiti (scrise sub diferite forme "smecheresti"...).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru