Drama in Argentina, locul 2 abandoneaza

De Robert Gherghe
Publicat Duminica, 30.03.2008
Petter Solberg, pilotul Subaru, a abandonat in una din ultimele probe speciale ale Raliului Argentinei.

Ultima zi a Raliului Argentinei a inceput cu o adevarata drama. Petter Solberg, norvegianul de la Subaru, ocupant al locului secund in clasamentul general din cea de a patra etapa a Campionatului Mondial a fost nevoit sa abandoneze dupa ce a parcus 9 km din speciala Mina Clavero - Gulio Cesare.

In aceste conditii, pilotul secund de la Sunaru, australianul Chris Atkinson, a trecut pe pozitia a doua a podiumului. Locul trei a fost preluat de coechiperul lui Loeb la Citroen, Dani Sordo.

Prima speciala a acestei zile a fost cucerita de Jari-Matti Latvala. Urmatoarea proba a zilei a fost adjudecata de campionul mondial, Sebaetien Loeb, care a reusit sa smulga mai mult de 10 secunde ocupantului locului doi pe intre El Condor - Copina, Latvala.

La general, francezul de la Citroen conduce cu un avans de 2 minute si 30 de secunde, inainte de ultima proba a raliului.

Comentarii (2)

  • cata insporatoe
    Sa pui titul asta
    Pe cuvant, am grezut ca a murit Solberg, temperati-va ca nu sunteti PROTV. Maine poimaine vad titluri gen TRAGEDIE... Renault nu mai face piulite pentru roti...
    0 0
  • pacat
    pentru solberg a fost intradevar o drama de cand astepta o clasare pe podium si cat a muncit pentru aceasta.pacat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru