DS3 Yves Saint-Laurent: un Citroen mai chic

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 13.03.2010
Citroen a lucrat impreuna cu creatorul de moda Yves Saint-Laurent pentru a crea o editie speciala a lui DS3.

Citroen a creat o editie speciala a lui DS3, botezata Yves Saint-Laurent. Prin asocierea lui DS3 cu creatorul de moda francez, constructorul auto isi reafirma astfel universul Creative Technologie. La evenimentul organizat la “Le Petit Palais” personalitatile din lumea modei si a cinematografiei au sosit la bordul versiunii fashion a lui DS3 care a fost personalizata in culorile retrospectivei Yves Saint-Laurent.

Modelul imbina culoarea rosie a caroseriei cu vopseaua de culoare neagra a plafonului pe care a fost brodat logo-ul Yves Saint-Laurent. Expozitia realizata de fundatia Pierre Berge - Yves Saint Laurent regrupeaza mai mult de 300 de modele care prezinta o viziune panoramica asupra operei marelui creator, inca de la inceputurile sale in cadrul Casei Dior din 1958 si pana la retragerea acestuia in 2002.

In cadrul acestei expozitii, publicul va descoperi colectia de fotografii ale lui Yves Saint-Laurent realizate de Jean-Loup Stieff in 1971.

Via | Citroen

Comentarii (1)

  • Bleah
    Pe cand un DS3 maroniu cu imprimeu LV? Si Fiat 500 se adreseaza in special clientelor, dar nu depasesc limita bunului simt.
    Pacat de masina...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru