Dupa-amiaza de caine intr-un Murcielago

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.08.2007
Un american a reusit sa-si distruga Lamborghini-ul Murcielago exact in ziua in care l-a cumparat.

Cat ghinion poti avea intr-o zi in care te duci sa-ti iei in primire cheile noului Lamborgini Murcielago. Pentru unii o asemenea zi ar trebui sa fie una foarte fericita, insa nu este si cazul americanului Ronald Tridico, din Florida, care a reusit sa dovedeasca tuturor ca Murcielago poate fi o masina care aduce mult ghinion.

Tridico a plecat sa-si ridice proaspatul Lambo Murcielago, in valoare de 400.000 de dolari, fara sa-si dea seama ca il asteapta cea mai neagra zi din viata sa. Lipsa de experienta la volan se pare insa ca la costat scump pe barbatul de 39 de ani care nu a reusit sa-si tina in frau bolidul.

Din pacate Murcielago-ul a scapat de sub control intr-o curba si Tridico s-a trezit brusc in mijlocul campului. Masina a fost grav avariata si sotia soferului, care se afla in dreapta, a suferit rani usoare la nivelul membrelor superioare. Spoiler-ul frontal, pragul lateral si usa pasagerului au suferit avarii grave.

Si, ca si cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, soferul Ronald Tridico a fost arestat de politie si acuzat de fuga de la locul accidentului, de conducere sub influenta alcoolului si distrugerea proprietatii publice (un indicator smuls de bolidul italian).

Comentarii (4)

  • BogdanM
    :)))))))))
    bun asa!!!:)))))
    0 0
  • ....
    ....ce taran prost.....
    0 0
  • Kolegu
    OMG
    Cred k i-a imbunatatit design-ul... GG OMFG IMBA /ROFL =))
    0 1
  • Bogdanel
    mda
    Taran prost.. ia-ti bicicleta sau o masina mai putin puternica daca nu stii sa stapanesti asa o frumusete de masina.. sau macar nu te du sa o iei de la dealer beat.. sa nu o distrugi in prima zi..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru