Echipa Top Gear, aproape de despartire?

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 06.07.2008
Richard Hammond si James May vor contracte anuale de valoarea celui lui Jeremy Clarkson. In caz contrar, cei doi ar putea pleca.

Esential

1.000.000 de lire sterline cere fiecare dintre cei doi prezentatori pentru a semna un nou contract cu BBC.

Echipa de prezentatori ai celebrului show auto britanic Top Gear s-ar putea sparge in conditiile in care Richard Hammond si James May, doua dintre cele trei vedete ale emisiunii realizate de BBC, refuza deocamdata semnarea unor noi contracte. Publicatia The Telegraph sustine ca cei doi nu vor semna prelungirea actualelor intelegeri - care expira la sfarsitul acestei luni - decat daca valoarea contractelor acestora se vor ridica la nivelul celui lui Jeremy Clarkson, cealalta gazda a iubitei productii britanice: un milion de lire sterline pe an.

Jurnalistii din Albion merg chiar mai departe si sustin ca Hammond si May ar putea pleca de la BBC in conditiile in care cererile lor nu vor fi satisfacute.

James May sustine insa ca ipotezele jurnalistilor de la The Telegraph sunt pure inventii: "Singurul motiv pentru care nu am semnat inca un nou contract este faptul ca acesta nu a fost inca finalizat. Actuala intelegere nu expira decat la sfarsitul lunii iulie. Sunt sigur ca cel nou va fi semnat in foarte scurt timp.

Nu vreau sa ma bat cu Jeremy in contracte. Sincer, nu ma intereseaza deloc aspectul asta".

Sursele publicatiei britanice care a lansat aceasta informatie spun insa altceva: "Prezentatorii serialului BBC Top Gear nu au semnat contractele noi, desi cele vechi expira al sfarsitul acestei luni. negocierile au ajuns la un impas cand cei doi au refuzat categoric oferta BBC. S-a ajuns la discutii incinse si, pentru prima data, e posibil ca unul sau ambii prezentatori sa plece", spun jurnalistii englezi.

Taguri: Top Gear

Comentarii (5)

  • FALS FALS FALS
    Chiar azi BBC a declarat oficial ca nu e nimic rau, pur si simplu se negociaza noile contracte ale lui Richard si James, si nu, nu vor cat jeremy, au declarat chiar ei. Cititi blogul producatorului emisiunii, Andy Wilman http://www.topgear.com/blogs/planettopgear/132-tgtv-update/
    0 0
  • Jeremy
    Pai si... pana la urma Jeremy Clarkson a inceput singur showul, deci nu cred ca i-ar fi imposibil sa o ia de la capat.
    0 0
  • total pe langa stirea, echipa Top Gear va ramane asa, s-a spus deja acest lucru
    0 0
  • sper k nu e adevarat..............
    0 0
  • eu zic sa vina la emisiunea lu ursa mare de pe 2...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru