Ecologie estetica

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 18.05.2006
Honda a prezentat in avanpremiera ieri, la Tokyo, conceptul FCX, care ne dovedeste faptul ca planul nipon in acest domeniu a ajuns la start.

Se-ngroasa gluma. Honda si-a finalizat prima parte a proiectului motorizarilor alternative, rezultatul fiind anuntat ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Tokyo.

Avand in vedere faptul ca oficialii Honda s-au limitat sa afirme faptul ca primul hibrid din noua gama va fi un model de dimensiuni mici, presa internationala a speculat rapid: va fi vorba fie de un viitor Jazz hibrid, fie de un model hibrid de sine statator, dupa modelul Toyota Prius. Singurele informatii sunt acelea ca viitorul hibrid va fi mai ieftin decat Civic Hibrid, cifrele avansate de Honda ajungand la 200.000 de exemplare vandute anual in lume.

In acelasi timp, constructorul nipon are un plan interesant care se leaga de prototipul FCX (foto), a carui versiune de serie va urma sa intre in vanzare in urmatorii trei ani. Modelul dezvelit la Tokyo reprezinta doar o avanpremiera a conceptului care va fi prezentat oficial la toamna. Este foarte clar ca modelul de serie va reprezenta un adversar serios pentru coupe-urile luxoase cu patru usi ale lumii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru