Editie Led Zeppelin pentru Jeep Patriot

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 07.12.2007
Cumparatorii acestei editiei Jeep Patriot Led Zeppelin vor primi si bilete la concertul de revenire al trupei britanice.

Esential

1998 este ultimul an cand Robert Plant si Jimmy Page, liderii trupei, au cantat impreuna.

Casa auto britanica RGVA a realizat si lansat pe piata o editie limitata a modelului Jeep Patriot. Casa britanica a ales una dintre cele mai inedite tematici pentru o editie limitata a unui model auto, muzica si rock.

“Subiectul” ales de britanici pentru Jeep Patriot poarta numele legendarei formatii rock, Led Zeppelin. Cei care isi vor achizitiona pana luni acest model vor primi cadou doua bilete VIP la concertul Led Zeppelin de luni, concert care consemneaza o reintrunirea trupei britanice dupa 9 ani.

Doar 20.000 de bilete sunt disponibile pentru show-ul ce va avea loc la Arena O2 din Londra, dar potrivit organizatorilor au fost inregistrate aproximativ 1 milion de cereri, fiind parctic cel mai ravnit concert din istoria muzicii.

Jeep Patriot Led Zeppelin va fi disponibila pe piata doar saptamana aceasta si are un pret de aproape 50.000 de euro. Editia limitata este motorizata de propulsorul 2.0 CRD Sport si este prevazuta cu toate dotarile si functiile multimedia posibile.

Sursa: Carscoop 

Taguri: Jeep, Patriot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru