Editie speciala Mini pentru scopuri caritabile

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 23.04.2008
Mini va construi impreuna cu o asociatie caritabila un model unic cu ajutorul unor designeri de lenjerie intima.

Esential

260.000 euro valoreaza toate Mini-urile construite cu Life Ball.

MINI a prezentat astazi oficial prima imagine a versiunii speciale Life Ball 2008, o editie construita impreuna cu o companie britanica specializata in productia de lenjerie intima. Este vorba de Agent Provocateur, o marca de lenjerie fondata de Serena Rees si sotul sau, Joseph Corre, fiul lui Vivianne Westwood.

Prima asociere caritabila dintre Mini si Life Ball a avut loc acum opt ani. Singurul exemplar Mini Life Ball 2008 care se va produce va fi scos la licitatie pe eBay intre 5 si 15 iunie 2008. Banii castigati in urma licitatiei vor fi donati pentru ajutorarea celor bolnavi de SIDA. Life Ball organizeaza cel mai mare eveniment de caritate din Europa pe data de 17 mai 2008, unde masina va fi prezentata oficial in premiera.

Initiatorul Life Ball, Gery Keszler, se declara multumit de aspectul provocator al masinii redesenate de Agent Provocateur. Exemplarul unicat Mini va fi de culoare neagra cu insertii roz, acestea din urma sugerand un aer “politienesc” in combinatie cu barele din dreptul geamurilor laterale.

Modelele precedente Mini Life Ball au fost desenate de alti designeri consacrati din lumea modei precum Missoni, Ferre sau Versace.

Exemplarele Mini create special pentru actiuni caritabile au reusit sa stranga pana in prezent peste 260.000 euro.

 Via | WorldCarFans

Taguri: Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru