Edo Competition prepara Lamborghini LP 710/2

De Catalin Dinu
Publicat Sambata, 02.08.2008
Supercarul italian Lamborghini LP 640 a primit o serie de imbunatatiri de la Edo Competition, precum si un plus de 70 CP.

Esential

710 CP dezvolta motorul lui Lamborghini LP710/2 preparat de Edo Competition.
700 Nm este cuplul maxim de care dispune Lamborghini LP710/2 tunat de Edo Competition.
3.2 secunde este timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h obtinut de Lamborghini LP710/2 Edo Competition.

Edo Competition imbunatateste din nou performantele lui Lamborghini LP 640. Daca la prima incercare, tunerii germani au reusit sa-i creasca puterea doar cu 23 de cai, de aceasta data supercatul italian se poate lauda cu o putere totala de 710 CP si un cuplu maxim de 700 Nm, 70 CP mai mult fata de versiunea standard. 

Astfel, pentru a atinge noile valori, Lamborghini LP 640 a primit o serie de imbunatatiri la partea tehnica, printre care se disting: noul sistem de evacuare alcatuit din convertor catalitic cu fluidizare ridicata, teava de diametru marit si toba finala de esapament noua; axe cu came si pistoane modificate, filtre de aer cu fluidizare sporita, precum si unitatea electronica de control reprogramata.

Cu noile modificari efectuate de tunerii de la Edo, Lamborghini LP 710/2 poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.2 secunde, iar de la 0 la 200 km/h in 10 secunde. De asemenea, noua viteza maxima preconizata este de 360 km/h, depasind viteza 345.7 km/h obtinuta dupa prima interventie a tunerilor germani.

Asadar, Lamborghini LP 710/2 Edo Competition nu va intampina probleme pentru a restabili un nou record pe circuitul viteza de la Nardo, Italia.

Via | WorldCarFans

Comentarii (4)

  • frumusel foc :)
    0 0
  • neamtu
    nemti-*s baza la masini!!! masinile facute/modificate de nemti se impun pe piata prin calitate si performanta iesite din comun
    0 0
  • bbbobbbo
    @neamtu
    fara a contesta ca nemtii sunt buni la masini (sunt, cu adevarat), in cazul de fata cred ca si fara interventia nemtilor lamborghini nemodificat tot "se impunea pe piata prin calitate performante iesite din comun"... sau crezi ca nemtii au tunat o bicicleta si a rezultat acest lambo?
    0 0
  • magpie
    imperechere
    iata ce rezulta daca imperechezi rafinamentul tipic italian si materiale fine cu o calitate nemteasca ;)
    restul...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru