El e inlocuitorul lui CLK: Mercedes E-Klasse Coupe!

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.01.2009
O serie de imagini publicate recent dezvaluie liniile interioare si exterioare ale noului Mercede E-Klasse Coupe.

Esential

525 de cai putere dezvolta propulsorul care va fi instalat pe E63 AMG Coupe

Dupa ce a dezvaluit noua generatie a modelului E-Klasse luna aceasta la Detroit, Mercedes pregateste inca o surpriza pentru fanii sai. Este vorba despre varianta coupe a sedanului, mai exact modelul care va inlocui actualul CLK. O serie de imagini ale noii variante de caroserie au fost dezvaluite accidental de o brosura, ca si in cazul sedanului.

Noul Mercedes E-Klasse vine sa satisfaca apetitul mai sportiv al unora din clientii Mercedes, designul exterior imprumutand linia frontala a blocurilor optice combinata insa cu o silueta mai robusta si bosaje mai largi. La interior, plansa de bord este o copie la indigo a celei regasite in E-Klasse sedan, singurele diferente fiind facute de scaunele sportive imbracate in piele, patru la numar.

Sub capota lui E-Klasse Coupe se vor afla aceleasi motorizari ca si in cazul sedanului, adica turbodiesel-uri cu patru sau sase cilindri si unitati pe benzina cu patru cilindri supraalimentate. Versiunile de top pe benzina vor primi un propulsor V6 de 3.5 litri si 292 de cai putere sau un V8 de 5.5 litri si 388 de cai putere.

Viitorul E63 AMG Coupe, asteptat sa debuteze mai tarziu decat versiunile de serie, va fi probabil animat de un V8 de 525 de cai putere.

Salonul Auto de la Geneva este locul unde publicul va putea admira noul E-Klasse Coupe, vanzarile variantei sportive urmand sa fie demarate la scurt timp dupa aceea in Europa.

via | CarScoop

foto | Autoblog

Comentarii (6)

  • super tare
    super tare
    Sunt watermark-uri pe acele poze :-).
    0 0
  • Meserias
    Frumos exemplar...linia laterala aduce cu un mucle car american, dar in tinuta germana. De-abia astept sa-l vad in realitate. Oricum numa' cu privitul raman...deocamdata ;)
    0 0
  • destul de reusit
    Imi plac unele lini, laterale, cat despre spate este nasol rau.... Scaunele parca sunt cele de la audi, recaro:) iar cotiera, amde in bmw
    0 0
  • nelutzu
    ofof
    se pare ca cei de la mercedes nu glumesc:(..chiar vor sa lase stopurile alea de hyundai sonata si farurile alea naspa:( pacat strica unul din cele mai de succes modele E klasse si implicit CLK (E klasse coupe)
    0 0
  • For the fuck sake ...
    De ce au trebuit sa strice o masina frumoasa ... sa faca ... ce a iesit ? Personal detin un exemplar C klasse w203 200cdi ... de care sunt foarte multumit ... foarte bun motor ... de la prima masina a familiei ... am inceput cu mercedes ... au fost , sunt ... si probabil vor fi cele mai bune masini ... dar exteriorul noii serii lasa de dorit ... probabil au angajat designerul de la BMW care a proiectat seria 5 asta nou
    0 0
  • Ungaro_
    Extraordinar !!!
    Linni foarte frumoase! Eleganta pura ! Cred ca va fii cel mai frumos coupe de pe piata !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru