El este Kia cee’d!

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 01.10.2006
Cee’d, asteptatul prim model european al celor de la Kia, este gata sa atace pietele de pe Batranul Continent.

Daca Arnejs, modelul prezentat de “fratii” de la Hyundai, se afla doar la nivelul de prototip, coreenii de la Kia a lansat la Paris primul lor model produs in Europa: cee’d.

Cee’d, despre care specialistii de la paris au afirmat ca va face furori in segmentul C, este construit la Zilina, in Slovacia, va fi disponibil intial exclusiv in versiune cu doua volume si cinci usi. Totusi, vor putea fi alese 20 de variante rezultate din combinatiile dintre cele cinci motoare, trei nivele de echipare, patru stiluri de interior, cinci diverse elemente disponibile pentru plansa de bord, sapte tapiterii si 12 nuante pentru caroserie.

Lung de 4.2 metri, cee’d are un ampatament destul de lung (2650 mm) pentru a garanta spatiu si confort interior.

Vor fi disponibile trei motoare pe benzina (1.4, 1.6 si 2.0 CVVT) si doua diesel (1.6 si 2.0 VGT). Cel mai important avantaj al noului model pare a fi insa faptul ca cei de la Kia ofera garantie de sapte ani pentru noul sau model. Despre acest lucru am mai vorbit insa.

Comentarii (5)

  • bravo domnilor...ati spart piata,
    din cate am auzit masina e ok din multe puncte de vedere dar aveti probleme de management si informare.
    puneti dealerii la treaba ca nu stiu ce vand..
    0 0
  • urmaream de f multa vreme sa achizitionez o masina marca kia, dar politica importatorului si prezentarea f proasta a marfii vandute de catre dealeri a facut sa ma reprofilez spre altceva. odata cu aparatia noului model am hotarat sa devin incapatanat si sa pun mana pe o astfel de masina cu orice pret. etapele ce au urmat au fost unele normale in care s-au respectat toate termenele si clauzele de catre ambele parti. deci totul a fost ok. la o luna de la achizitionare(3000km parcursi)am numai cuvinte de bine despre aceasta masina. am incredere in aceasta ca va face o figura buna.
    0 0
  • se merita
    cea mai buna masina,la cel mai bun pretz...si cu dotari mai sus de bunul simtz...si cu timpu o sa fie o concuretza mare pt golf 5,focus,megan...poate cu noul golf 6 care o sa para anul viitor nu o sa se popata tina...dar la ora actuala nimeni nu se poate pun e cu ea!!bafta
    0 0
  • Intrebare
    as vrea sa-mi cumpar si eu un kia cee'd si singurul lucru care m-ar pune pe ganduri ar fi,facand abstractie de garantia de 7 ani, daca se gasesc piese. Daca in viitor as fi nevoit sa o repar , as gasi piesele necesare si service care sa se ocupe de kia ??
    0 0
  • optionale
    unde găsesc preturile la optionale la Kia ceed
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru