Comentarii (5)

  • bravo domnilor...ati spart piata,
    din cate am auzit masina e ok din multe puncte de vedere dar aveti probleme de management si informare.
    puneti dealerii la treaba ca nu stiu ce vand..
    0 0
  • urmaream de f multa vreme sa achizitionez o masina marca kia, dar politica importatorului si prezentarea f proasta a marfii vandute de catre dealeri a facut sa ma reprofilez spre altceva. odata cu aparatia noului model am hotarat sa devin incapatanat si sa pun mana pe o astfel de masina cu orice pret. etapele ce au urmat au fost unele normale in care s-au respectat toate termenele si clauzele de catre ambele parti. deci totul a fost ok. la o luna de la achizitionare(3000km parcursi)am numai cuvinte de bine despre aceasta masina. am incredere in aceasta ca va face o figura buna.
    0 0
  • se merita
    cea mai buna masina,la cel mai bun pretz...si cu dotari mai sus de bunul simtz...si cu timpu o sa fie o concuretza mare pt golf 5,focus,megan...poate cu noul golf 6 care o sa para anul viitor nu o sa se popata tina...dar la ora actuala nimeni nu se poate pun e cu ea!!bafta
    0 0
  • Intrebare
    as vrea sa-mi cumpar si eu un kia cee'd si singurul lucru care m-ar pune pe ganduri ar fi,facand abstractie de garantia de 7 ani, daca se gasesc piese. Daca in viitor as fi nevoit sa o repar , as gasi piesele necesare si service care sa se ocupe de kia ??
    0 0
  • optionale
    unde găsesc preturile la optionale la Kia ceed
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru