Eos se lanseaza in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.05.2006
Dupa ce a fost lansat in 2005, la Salonul Auto de la Frankfurt, VW Eos a fost asteptat cu interes de iubitorii marcii germane din Europa. Acum e si in Romania.

Eos vine in Romania! Unul dintre ultimele modele scoase de Volkswagen isi face aparitia pe piata romaneasca.

Eos revolutioneaza segmentul modelelor de acest tip prin hardtop-ul inedit CSC, care poate transforma noul model, in functie de preferinte, intr-un coupe cu sunroof integrat sau intr-un cabrio interesant. Pentru ca senzatiile la sofat sa fie la inaltimea inovatiilor, Eos a fost echipat cu cea mai noua tehnologie disponibila pentru motorizari in Grupul Volkswagen. 

Noul model este oferit cu patru motoare pe benzina cu puteri de 115 CP, 150 CP, 200 CP si 250 CP (ultimul este una din versiunile cunoscutului V6 german), plus o motorizare diesel TDI cu filtru de particule si cu o putere maxima de 140 CP.

Pe langa inovativul plafon CSC, Eos vine in standard cu o multime de elemente care vor face deliciul iubitorilor modelelor coupe-cabrio. Cruise control-ul, sistemul de aer conditionat automat sau cel audio de 600W, produs de Dynaudio. Trebuie amintita prezenta in echiparea standard a unui sistem care in momentul in care detecteaza o acceleratie laterala peste limita normala se activeaza automat in maximum 0.25 de secunde.

Astfel, din spatele tetierelor posterioare apare un roll-bar care protejeaza pasagerii in caz de rasturnare.

Noul model german este adus in tara noastra de Porsche Romania iar gama de preturi incepe cu 21.106 euro CIP (25.899 DDP).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru