Este acesta noul VW Golf 7?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 28.09.2009
Apare Golf 7 in plan indepartat in filmul de prezentare a noului concept VW L1? La prima vedere, avem in fata prima imagine a noii compacte germane!

Uneori, filmele oficiale de prezentare pot sa ascunda surprize placute care in prima faza sunt trecute cu vederea de  cei care le urmaresc. Volkswagen a prezentat acum o saptamana, imediat dupa Salonul Auto de la Frankfurt, un film oficial de prezentare a procesului de creatie prin care a trecut conceptul L1, una dintre aparitiile germanilor la evenimentul auto al toamnei. Ei bine, daca L1 a suscitat un interes mediu pentru fanii romani ai constructorului din Wolfsburg, un amanunt observat de forumistii carspyshots.net face ca filmul Volkswagen sa fie o mina de aur pentru cei care iubesc aceasta marca.

Concret, filmul efectuat in cadrul centrului de design Volkswagen din Postdam atrage atentia la minutul 4:37, atunci cand in cadrul indepartat apare forma din lut a unui model compact despre care se presupune ca ar fi nimeni altul decat viitorul Golf 7. Desi este asteptat pe piata abia in 2012, noul model se afla in aceasta perioada in lucru in cadrul birourilor de design ale producatorului german, astfel ca ipoteza sta foarte bine in picioare.

Evident, exista posibilitatea ca macheta la scara 1/1 prezentata - voluntar sau nu - in filmul VW sa fie doar una dintre versiunile potentiale de design ale noului Golf sau chiar un "joc" al designerilor germani pe baza actualei generatii. Totusi, in cazul in care modelul care apare in imagini este intr-adevar Golf 7, vorbim de un model care isi schimba partea frontala cu una mai dinamica, blocurile optice frontale fiind evident modificatee fata de actuala generatie.

Desi Golf isi mentine aspectul "curat" al liniilor, observam un profil mult mai sportiv, cu o abordare a plafonului inspre ideea de coupe.

Evident, Volkswagen nu a confirmat sau infirmat daca imaginile prezentate oficial il reprezinta pe noul Golf, astfel ca va trebui sa asteptam inca cel putin doi ani pentru a vedea la lucru noua generatie a modelului german.

VIDEO L1 CONCEPT (Secventa Golf apare la 4:37)

via | Carspyshots

Comentarii (16)

  • Stelian_Opincariu
    Ce chestie!
    Orice ar fii , este doar la stadiul de macheta.Mai este mult pana vom vedea un nou Golf...........oameni buni mai veniti cu pareri si voi.Aceste articole trebuie neaparat analizate!
    3 11
  • golf 5 a fost o transformare hidoasa a g4 , l-au umflat ca pe un gras (cred ca american ? (scuzati , dar nu e rasism)) , g6 l-au scos cum l-au scos , un scirocco mai mic , mai frumos decat 4 si decat 5 , iar acum au in plan sa scoata o varianta alungita a lui 6 ? ca nu inteleg , dupa poze .. pare un g6 alungit , faruri alungite , geamurile din spate alungite , ce d*** ma ? daca vroiam sa vad masini alungite , luam o dacie , o puneam la cuptor unpic si vedeam viiiiitorul logan ? designeri de plută , sa speram ca g7 va avea totusi un design care sa nu fie o metamorfoză in fular a g6
    11 13
  • bogdan
    GOLF 7
    Mie din prima mi s-a parut ca era golf 7 dar nu credeam.E superb masina
    5 4
  • Pacat ca oameni gen sfera96 care sunt foarte superficiali in ceea ce priveste domeniul auto si povestesc totul asa dupa ureche comenteaza pe aici/
    8 3
  • sdgshge
    yjmjdyfj
    Orice ar fii , este doar la stadiul de macheta.Mai este mult pana vom vedea un nou Golf...........oameni buni mai veniti cu pareri si voi.Aceste articole trebuie neaparat analizate!

    Si voi spuneti ca "stelica" nu e de fapt inventat de Automarket. Cum comenteaza el tot ce prinde si cum invita el la coment... uuu ce chestie.
    6 0
  • aha ea e
    Daaa e copiata clar. Stopurile aduc a Fischer Karma
    0 6
  • Eu zic ca ar putea fi si un facelift al actualei generatii.
    7 0
  • ha,ha
    S-o credeti voi ca astia ,,scapa,, imagini cu un presupus G7.Totul este f.f.f bine calculat.Sa se stie ca e in lucru si sa aiba fiecare o imagine cat de cat vizavi de foma sa.Nomal ca va semana cumva cu G5 si 6,ca doar n-o semana cu mine.
    5 0
  • q7-ele e ok
    jeep-jeep
    eu zic ca e noul sandero, are trasaturile lui plus ca sandero e peste golf
    9 4
  • ...
    Deacord cu cipxzc. Arata a facelift si chiar imi place cum arata fata. Dar pana nu apare nimic oficial nu putem decat sa ne dam cu parerea.
    1 0
  • sunt doua
    Macheta la scara redusa din stanga sus a fotografiei pare sa fie acelasi model.
    1 0
  • aoleo
    Trebuie sa fii ori prost ori chior sa nu-ti dai seama ca o sa aibe fatza lui Scirocco =)) si spatele ... dracu mai stie cum le strica astia de la VW.

    UHA
    2 2
  • scuze
    Scuze! Nu in fotografie apare macheta de care vorbeam mai sus ci in filmulet la minutul 4'37" - 4'39"
    0 0
  • fan renault
    Ala sigur e golf 8. Golf 7 apare la anul viitor. Vor schimba triplele la golf 6 si gata apare golf 7.
    Hai noroc
    1 4
  • Bibicu
    Tare
    nu stiu de unde avetzi poza dar cineva sigur nu va mai lucra la VW :)
    1 0
  • Mircea
    no offense pentru fanii golf (asta este parerea mea si va rog sa o respectati si sa nu sariti cu expresii de genul "esti prost" etc etc etc):
    -inca de la aparitia Golf, fiecare editie noua nu face decat sa aduca ceva retusuri la design-ul exterior, si ceva imbunatatiri la partea tehnica (motoare mai performante, mai economice, electonica mai avansata)....si atat.
    Personal consider ca Golf are nevoie de o schimbare radicala...sunt sigur k multa lume s-a saturat de fiare upgradate
    Toate cele bune
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru