Este acesta viitorul 9-5?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 18.05.2006
Daca de obicei din interiorul constructorilor "rasufla" fotografii in premiera sau informatii si date tehnice, de la Saab vine acum un desen care - se pare - ne da o idee despre look-ul viitoarei generatii a lui 9-5.

Portalul britanic Leftlane News a publicat astazi o imagine care, din cate se pare, este opera unuia dintre designerii constructorului suedez Saab. Cel mai probabil, aceste desen ne dezvaluie linia adoptata in cazul viitoarei generatii a modelului 9-5.

Oricare ar fi originea acestei schite, ipoteza care vizeaza noul 9-5 este mai mult decat probabila. Asta pentru ca se observa clar faptul ca modelul de inspiratie este (inca o data) senzationalul concept Aero-X, declinat acum in versiune cu cinci usi. Daca ar fi intr-adevar asa, acest lucru ar insemna, din punct de vedere stilistic, un important pas inainte facut de Saab, mai ales in comparatie cu modelul actual.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru