EXCLUSIV: Asa va arata viitorul Volvo S60?

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.01.2009
Automarket va prezinta o imagine prelucrata digital in baza fotografiilor spion si a conceptului Volvo S60, care prefigureaza noul model al suedezilor.

In baza fotografiilor spion si a conceptului Volvo S60, designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o imagine prelucrata digital care prefigureaza aspectul viitorului model al constructorului suedez. Diferentele principale intre concept si modelul din imagine constau in usile cu deschidere normala, spre deosebire de usile care se deschideau invers si nu aveau rame, precum si renuntarea la acoperisul din sticla. Pe langa aceasta, acoperisul a fost inaltat iar pasagerii au un spatiu suficient pentru cap.

Jantele sunt mai mici decat ale conceptului, pe cand oglinzile sunt mai mari, pentru a fi practice in folosinta de zi cu zi. Designerul a renuntat la blocurile optice futuriste prezentate pe concept, preferand elemente conventionale, cum ar fi facut marea majoritate a producatorilor auto in aceasta situatie. Finisajele cromate la nivelul manerelor de usi si ale detaliilor au fost inlaturate in favoarea ornamentelor in culoarea caroseriei.

Spre deosebire de modelul precedent, Volvo S60 surpinde prin dinamism, care poate fi observat din fiecare pozitie din care il privim. Aproape toate elementele de design au fost reproiectate fata de generatia precendenta, cu care acest model imparte doar numele.

S60 sparge tiparele design-ului clasic ce poate fi observat pe majoritatea modelelor Volvo, in favoarea unui design avangardist. Daca suedezii vor scapa de problemele financiare prin care trec, modelul S60 promite a fi demn de improspatarea imaginii Volvo in lume.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru