EXCLUSIV: Poze-spion noi cu supercar-ul McLaren P11

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 03.02.2009
Inlocuitorul lui SLR si viitorul rival al lui Gallardo si F430 se pregateste de lansare in tinuturile inzapezite ale Suediei.

Suoercar-ul pe care il pregateste McLaren pentru toamna acestui an se pregateste in conditii atmosferice foarte dure, aproape de Cercul Polar de Nord. Colaboratorii nostri de la CarPix au reusit sa fotografieze noul model al marcii britanice, care deocamdata poarta o denumire codata: P11. Nu este primul set de poze, Automarket facandu-va cunstinta cu P11 inca de la debutul acestei saptamani, insa noul set de fotografii este mult mai clar.

Viitorul rival de piata al lui Lambo Gallardo si Ferrari F430 va dispune sub capota de aportul unui motor AMG V8 de 6.2 litri care produce 550 de cai putere. Pentru ca performantele sa urce la un nivel ridicat, intreaga caroserie a modelului va fi fabricata din fibra de carbon. In aceste conditii, McLaren P11 va ajunge in 3.8 secunde de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima a modelului va fi de 320 km/h.

McLaren nu a anuntat inca pretul modelului care se va naste de pe urma proiectului sau individual, insa este de asteptat ca acesta sa urce in jurul a 200-250 de mii de euro. McLaren P11 va fi lansat, cel mai probabil, la Frankfurt, urmand ca livrarile sa aiba loc incepand cu primavar anului care urmeaza.

 

Taguri: CarPix, McLaren, P11

Comentarii (1)

  • TheMurry
    mda..
    pai daca primu a fost ce a fost....sunt curios asta de ce o a fie in stare..debia astept a apara
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru