EXCLUSIV: Viitorul Range Rover Sport, prima ipoteza de design

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.02.2009
Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital cu aspectul viitoarei generatii Range Rover Sport.

Fotografiile spion prezentate in exclusivitate saptamana trecuta ne aratau clar faptul ca Land Rover pregateste un facelift pentru range Rover Sport si pentru modelul Discovery. Facelift-ul minor pe care il vor suferi aceste modele l-a inspirat pe designer-ul Andrei Avarvarii sa creeze prima imagine cu urmatoarea generatie Range Rover Sport.

Noul model urmareste aceeasi linie care a caracterizat aceasta gama, dar liniile sale ii confera un coeficient aerodinamic mai bun. Propulsoarele de cilindree mare au fost inlocuite de propulsoare mai mici si mai eficiente, carora li s-a adaugat un motor electric pentru functionarea la viteze mici.

Blocurile optice au LED-urile amplasate astfel incat sa creeze imaginea unor becuri cu halogen, iar forma acestora este mult mai alungita. Ramele geamurilor de la portiere sunt aproape insesizabile, iar plafonul are o linie similara cu cea a hibridului Ford Flex.

Comentarii (4)

  • mda...
    Iar nenenea asta... Ce inspiratie o fi avut... cred ca n-a dormit o noapte intreaga pana l-a luat inspiratia.... A luat farurile de pe EOS, le-a pus pe o fotografie veche de rover si apoi a venit cu ideea geniala ca n-a dormit toata noaptea si a fost inspirat.
    Nenea asta e pe site-ul asta ca Clejanii la televizor.
    Propun sa facem cheta, sa-i dam ceva bani sa scapam de el.
    Multa inspiratie la noapte!
    0 0
  • Stefan
    romani prosti!
    cretinii pamantului...nu va mai suport! cum vine cineva cu o stire tre sa sariti voi de peste tot sa faceti spectacol. pai nu mai cititi stirile, mama voastra, daca nu va convine!!! gasiti-va de lucru si lasati pe saracii oameni care fac cate ceva sa isi faca treaba! altceva mai inteligent nu mai stie prostu de roman decat sa carcoteasca la tot coltzu si sa nu faca nimica! m-am saturat de voi!!
    0 0
  • Decimus4u
    4X4
    Sunt fan Mercedes dar cred si sunt convins ca aceasta masina este cel mai frumos 4x4 de pe piata. Vorbesc de modelul vechi nu neaparat de acesta nou.
    Ca seamana farurile cu WW asta e mai putin important; ce sa faca daca astea s-au potrivit? Mai are de mancat WW si Audi si Porche pana sa construiasca asemenea bijuterie......
    Stefan sper ca nu am zis ceva rau nu??? :))))
    0 0
  • alinpatratanu
    viitorul.range.rover.sport.2011
    frumos model desingul seamana destul de mult. cu suvul coupe concept de la land rover LRX prezentat in urma cu un an la salonul auto de la detroit[ ianuarie.2008]
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru