Exemplarul Reventon cu numarul de serie 3 este scos iar la vanzare

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Dupa 8 kilometri parcursi si 14 luni de posesie, cel de-al doilea proprietar al Reventon-ului cu numarul de serie 3 s-a hotarat sa il vanda. Pretul este pe masura: 1.5 milioane de dolari.

Exemplarul Lamborghini Reventon cu numarul de serie 3/20 este de vanzare din nou, pentru suma de 1.5 milioane de dolari. Incredibil sau nu, vanzatorul este deja cel de-al doilea proprietar, acesta parcurgand doar 8 kilometri cu acest supercar de cand l-a achizitionat. Kilometrajul acestui Reventon arata, in momentul postarii anutului, 125.5 de kilometri.

Anuntul de vanzare este postat pe site-ul popular de licitatii on-line e-bay, pretul de “buy it now” fiind de 1.495.000 de dolari. In luna septembrie a anului trecut, acelasi model era de vanzare, doar ca avea 117 kilometri parcursi, iar pretul de achizitie instanta era de 2.5 milioane de dolari. Deprecierea celui de-al treilea exemplar Reventon construit nu este cauzata de cei 8 kilometri parcursi, ci mai degraba de situatia economica mondiala, care a limitat resursele pasionatilor si colectionarilor de automobile din lume.

Lamborghini Reventon este animat de un prospulsor V12 provenit de pe Murcielago LP650 si dezvolta 640 CP. Cuplul motor maxim oferit de aceasta unitate este de 660 Nm, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata in doar 3.4 secunde.

Lamborghini a produs 20 de exemplare din acest model.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (11)

  • patetic
    asta e ca si cand fraierii si imaturii se casatoresc cu japitze din alea de le vezi pe tote pragramele tv.si-n ziare sub numele de,, femei adevarate,,.caroserii ,nene ,lipsite de profunzime,dupa ceva timp vad ca nu-i nimic de capul lor si...evident pun de un divort.ce sa faci asta-i lumea plina de ..mascarici
    9 9
  • @ian
    Acri mai sunt struguri... nu?
    3 9
  • KM...
    Treaba cu KM e putin relativa...
    Nu uitati ca (din pacate) de la VW au pus mana si pe Lambo si nu este exclus sa fi umblad la KM fiindca la acestia se poate si in atelierul unui instalator de masini de spalat... :))
    3 11
  • gusta-i tu damon, mai intai!
    4 2
  • :)
    asta este o masina de pus in muzeu cum este si veyronu, dc sa iti cumperi asa ceva? Simplu sa arati lumii ca ai bani, uite asa scot unele marci de masini, niste modele serie limitata, si se gasesc unii care sa arunce cu banii, ce sa faci cu asemenea masina in afara de a te da mare ca ai bani ? are n cai putere asa si degeaba daca stai cu ea in trafic, numai pe circuit folosesti caii acestia prinde suta in 3 secunde iarasi bun tot pe circuit in competiti
    Un singur lucru de laudat bravo inginerilor, designerilor si in mod special celor de la marketing ai lambo/vag
    PS chiar daca as avea 10 mld de euro nu as cumpara asa ceva, poate doar m-as da 1 lap pe un circuit
    Apropo oare Casuneanu cati km o fi avand cu veyronu ? Sau are numai poza cu masina
    10 0
  • miles!!!
    unde citirati voi ca are 8 Km masina asta? scrie clar ca are 78 miles
    4 0
  • @adi
    Citeste cu atentie articolul. Vei intelege ca cei 8 km au fost parcursi doar de cel de-al doilea proprietar al masinii. Masina are un total de 125,5 KM (78 mile x 1,6).
    1 0
  • KM
    Ivane,nu esti in rusia.Asta-nu-i Lada.Incearca tu sa dai kilometrajul innapoi la o masina de ultima generatzie.Daca reusesti,sa-mi spui si mie ce ai folosit.
    Un ciocan???
    5 0
  • fetelor
    ba
    Stai linistit ca nu e imposibil sa dai km inapoi cand masina cos 15 mil pe criza
    3 0
  • Octavian
    vb serios?
    voi vorbiti serios la faza cu datul inapoi al kilometrajului? :)) sper ca nu. Credeti ca se preteaza cineva la asa ceva la o masina de calibrul acesta pentru cateva sute de km? Sau credeti ca a facut 70 000 mile in ultimul an si de fapt il vinde ca nu o sa aiba bani sa schimbe motorul. :))
    Mai scoateti capul in lume, nu stati tot cu capsorul in tara noastra minunata. Se practica si dincolo faza cu km, dar mai mult de est europeni si nu vreti sa stiti ce se intampla daca afla politia :)
    4 0
  • Scarbitu
    fara cuvinte
    Mai fratilor voi chiar credeti ca cineva care cumpara o masina la bani astia ala crede km care sunt la bord ? Inseamna ca sunteti niste infantili care mananca tot ce zboara.
    In strainatate orice masina care trece de 100.000€ se fac teste de motor, de compresie si de uzura a motorului. Un test complect in germania costa in jur de 1500-2000 €. Chiar si uleiul din motor (dupa nu stiu cati km parcursi de un ing inainte de test) poate sa iti spuna cu o eroare foarte mica uzura motorului si km parcursi.
    Asa ca datul inapoi la km numai bisnitarii de masini si gainarii care vor sa prosteasca oameni fac asa ceva.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru