Facelift la Porsche Carrera 4 si Carrera 4S

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Porsche a prezentat versiunile restilizate ale modelelor cu tractiune integrala din gama 911 Carrera.

Esential

345 CP are motorul disponibil pe modelul 911 Carrera 4.
385 CP are motorul disponibil pe modelul 911 Carrera 4S.

Dupa prezentarea versiunilor restilizate la modelele 911 Carrera si Carrera S, Porsche a publicat astazi primele date despre facelift-ul realizat la modelele 911 Carrera 4 si Carrera 4S.

Porsche anunta ca cele doua versiuni ale modelului cu tractiune integrala au primit acelasi configuratii de ordin tehnic si aceeasi nota stilistica ca a modelului 911 Carrera. N

outatile de ordin tehnic cuprind cutia de viteze cu 7 trepte si dublu ambreiaj (Porsche Doppel Kupplung) si tehnologia injectiei directe, care mareste performanta si optimizeaza consumul.

Motorizarea disponibila pentru Carrera 4 este asigurata de propulsorul de 3.6 litri care dezvolta 345 CP si consuma, conform inginerilor Porsche, in regim de echipare cu Porsche Doppel Kupplung circa 10 litri la 100 km. Versiunea Carrera 4S si-a imbunatit puterea motorului de 3.8 litri cu 30 de cai putere, ajungand la maximul de 385 cai si la consumul mediu anuntat de producator la 10.7 litri la 100 km.

Printre noutatile de la interior merita mentionate elementele care acopera necesitatile multimedia: Bluetooth, port USB si iPod.

Modificarile de ordin stilistic se limiteaza la insertiile de tip LED atat pentru blocurile optice, cat si pentru stopurile de pe spate.

Noile Carrera 4 si Carrera 4S vor intra in vanzare pe data de de 25 octombrie, deocamdata nestiindu-se preturile.

Via | Porsche 

Comentarii (6)

  • Cool
    Cool!
    0 0
  • cool
    COOL!
    0 0
  • Off Topic
    De ce ati schimbat picture gallery-ul vechi ??? Cel nou este un jaf si merge mult mai incet. Mai are si buguri, cand dispar thumbnail-urile pozelor.
    0 0
  • Andy77
    cool
    Super masina... pacat ca nu o pot vedea de atatea reclame enervante. Chiar nu se poate face ceva cu ele? Trebuie neaparat sa se deschida pe toata pagina?
    0 0
  • @ ando
    asta e cu mult mai bun si mie imi mere cu mult mai bine k ala veki , sincer mi se pare super k lau skimat
    0 0
  • p.s.
    eu unu nu prea cred in consumul asta desi ar fi o kestie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru