Faceti cunostinta cu vocile din interiorul modelelor Mercedes!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.09.2009
Mercedes a prezentat publicului persoanele care stau in spatele sistemului Linguatronic. Vocile inregistrate apartin unor oameni simpli dar si unor vedete de televiziune.

Atunci cand nu lanseaza modele, Mercedes dezvaluie publicului secretele si persoanele ascunse in spatele modelelor sau proiectelor din Stuttgart. Intr-un comunicat recent, oficialii germani fac cunostinta fanilor cu vocile celebre ale sistemului Linguatronic.

Dupa cum bine stiti, sistemul permite soferilor sau pasagerilor sa controleze anumite functii ale masinii dar si sistemul de navigatie. Vocile care raspund comenzilor in peste 13 limbi (engleza, germana, olandeza, rusa, spaniola, franceza, italiana,daneza, portugheza, engleza americana, japoneza si chineza) si indica rutele ideale sunt prezentate astazi publicului.

Dezvoltat de-a lungul a 20 de ani, sistemul Linguatronic functioneaza in stransa legatura cu sistemul de navigatie Mercedes, care insumeaza aproximativ 80.000 de orase si 470.000 de nume de strazi din Germania.

Crearea acestei baze de date impresionanta a fost posibila cu ajutorul a mai multor persoane care si-au pus la dispozitie timbrul vocal. Printre acestea se numara si cateva vedete: Gabriele Libbach, actrita in serialul CSI New York, Fatima de Oliveira Baptista, gazda unui show portughez si Jette Sieversten, o interpreta a pieselor lui Shakespeare.

via | Mercedes

Comentarii (1)

  • Prea multe puicute...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru