Fanii lui John Lennon vor sa boicoteze produsele Citroen

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.03.2010
Noua reclama Citroen pentru DS3 care ii avea ca personaje principale pe John Lennon si Marilyn Monroe a starnit controverse in randul fanilor celebrului muzician. Acestia doresc sa boicoteze produsele Citroen.

Fanii celebrului muzician John Lennon au decis sa boicoteze produsele Citroen, indeosebi modelul DS3 din cauza noii campanii publicitare care il include pe idolul lor. O reclama a celor de la Citroen pentru noul DS3 include vedete precum John Lennon si Marilyn Monroe care vorbesc despre nostalgie. Desi imaginile au fost obtinute cu acordul familiei lui John Lennon, fanii celebrului muzician au considera ca imaginea fostului membru al formatiei Beatles a fost folosita in favoarea celor de la Citroen.

Sean Ono Lennon a decis sa apere decizia mamei sale de a permite folosirea imaginilor video cu John Lennon, dar a declarat ca intelege de ce fanii tatalui sau s-au suparat pe francezii de la Citroen. Totodata, Sean Ono Lennon a declarat ca asocierea lui John Lennon cu Citroen DS3 nu a fost facuta pentru bani, ci pentru a mentine imaginea tatalui sau in atentia publicului, lucru din ce in ce mai dificil pe zi ce trece.

Oficialii Citroen nu au facut nicio declaratie in privinta intentiilor pe care le au fanii lui John Lennon.

Iata reclama Citroen DS3 cu John Lennon:


Via | Autocar

 

Comentarii (2)

  • pai de aia se si numeste reclama, pentru ca imaginea cuiva foarte cunoscut este folosita in favoarea marcii careia i se face reclama... chiar nu inteleg ce ii deranjeaza pe fani atata timp cat idolul lor spune: "ce a fost facut, e bun facut... lasa trecutul si nostalgia si concepe ceva nou.."; Fanilor, berbecilor.. care e problema voastra? In ce fel vi se pare voua ca ii este denigrata imaginea lui John Lennon?
    7 0
  • Opinie
    Ii supara faptul ca reclama nu e la Mini ce la un concurent. Parca DS3 se anunta concurentul Mini-ului.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru