Fata noua pentru CLS

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.05.2006
Germanii continua seria imbunatatirilor aduse gamei proprii prin introducerea unui facelift pentru unul dintre cele mai interesante modele Mercedes: CLS.
Mercedes isi aduce la zi lista de motoare care echipeaza modelul CLS printr-un facelift care inlude, de asemenea, si schimbari subile ale partii exterioare.

Incepand cu aceasta vara, coupe-ul german va dispune, astfel, de un V6 de 3.5 litri pe benzina, cu injectie directa, care va echipa versiunea 350 CGI. Acesta va fi capabil de 292 de cai putere si de 365 Nm la 3000 rpm. Alte motoare interesante din noua gama sunt V8-ul de 5 litri si 388 CP care va fi imprumutat de la fratele S-Klasse si rapidul 63 AMG, cu 6.3 litri si 514 CP.

Faceliftul german cuprinde si o imbunatatire a dotarilor de serie, care acum vor cuprinde sistemul Pre-Safe (care are ca specialitate prevenirea ciocnirilor in trafic).

Preturile pentru noile modele vor fi anuntate in jurul datei lansarii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru