Comentarii (16)

  • M3 2000
    Acesta este probabil cel mai frumos model .. chit ca-i voi supara pe fanii ursulet .. e cel mai sexy .. are linii agresive .. sportive .. aerodinamica buna .. un fund sexy .. cu niste stopuri .. pff .. deloc demodate .. masina zici ca-i facuta acum un an sau doi .. nu 12 !!!

    Ma-nclin !
    20 6
  • au
    totu super si frumos pana la aparitia SUV-urilor M si M.....diesel.......
    40 de ani sau chinuit sa fie cei mai buni(divizia M)k acum sa ne bage pe gat struto-camile M si diesel-uri sportive.......
    nu se poate compara F10 cu E34........si nici F30 cu E30.......cele 'noi' sunt mai bune la toate capitolele........insa 'vechiturile' au si ele ceva......'heart&soul'
    12 11
  • *****
    40 de ani de istorie intensa ....si eu consider ca modelul M3 din 2000 e cel mai reusit ....designul si sportivitatea sunt excelent incorporate pe acest model
    16 3
  • sunt singurul care considera ca E39 era cel mai frumos M?
    5 3
  • Cel mai frumos M e...mai multe, si E39 si M3 2000, de ex mie imi place mai mult cel din 2007, actualul adica, dar niciodata nu va fi un top obiectiv in privinta formelor.
    7 2
  • @tzenu_bmw
    Ai invatat si tu un cuvant "struto-camila" , bravo. Faptul ca odera alternativa M diesel inseamna ca au evoluat, dar tu care esti un anti bmw. Iar X6 care ii zici tu struto-camila, este un model superb, este apreciat de toata lumea.
    7 3
  • Mpower
    M3 E46 arata cel mai bine din istoria M.
    Urmat de E92.
    Dacă as crea un M3 nou as alege designul exteriro de pe M3E46 interior de pe E92 si motorul de pe M5F10,
    Cred ca ar fi un adevărat M-POWER cu performante de Ferrari.
    8 2
  • Pentru mine cel mai frumos M ramane E34 (seria 5) daca se poate editia limitata Winkelhock si asta pentru ca are un design clasic, spartan si nu atrage atentia, doar un cunoscator il poate deosebi de un E34 "simplu".
    Pentru mine ramane cel mai pur M deoarece ofera si spatiu, 4 usi, 340 de cai dintr-un legendar L6 de 3800 cmc si este ultimul M construit "de mana".

    Un articol excelent din partea Automarket, BRAVO! Ma bucur ca nu ati uitat de aceasta aniversare si rasfatati fanii BMW cu un feature pe cinste.Felicitarile mele inca o data.
    8 2
  • Cel mai BMW ..
    Superb articol!
    Dupa parerea mea, E46 e cel mai reusit model BMW din istorie, urmat de F10 si E82.
    6 1
  • Cand ziceti cel mai reusit model este X, la ce va referiti. Eu de exemplu zic ca actualul M5 este cel mai reusit model deoarece le da clasa la multe masini, si o sa vedem in peisaj si M6 care cred ca o sa puna la respect cateva supercaruri.
    5 2
  • Multi ani si de acum inainte diviziei M
    Felicitari pt ei oricum!!!eu am apreciat mereu tot ce este M la BMW si modelele vechi si acestea noi,pt mine toate sunt impresionante!!!
    4 2
  • Daniel
    Robert A. Lutz
    As adauga doar ca acel Lutz de la inceput este mai cunoscut sub numele de Bob Lutz, unul dintre oamenii care au marcat (si) istoria General Motors. Si-a pus amprenta si pe Ford. Acum nu pare o intamplare ca a dat cep sampaniei la infiintarea M.
    Felicitari, Dragos, pentru material; bravo, Automarket, pentru seria „feature”!
    1 2
  • Dintre toate modelele de BMW M imi plac f mult M3-urile, M5 E39 si F10, dar si E28, M1 jos palaria, am vazut pozele si mi-a placut si modelul 3.0 CLS din anii '70 beton, in rest bravo pt acest material, nota 10.
    Traiasca BMW M Power, succes in castigarea curselor, dar si in fabricarea si dezvoltarea modelelor de serie.
    2 2
  • CLS ? . . . sau CSL ? ;)
    2 2
  • imi cer scuze, e CSL, CLS e de la Mercedes-Benz, m-am grabit un pic
    1 0
  • dacia
    ....cea mai frumoasa a fost DACIA SPORT...BRASOVEANA...SAU DE CE NU CU FARURI ESCAMOTABILE E87 ...DACA CONTINUA DACIA ...AR FI BINE SA PUNA UN SPORT PE UN SANDERO ...SA DEA PUTINA CLASA..TOTUSI SI DACIA ARE O ISTORIE DACIA 1100 S ...AI CE MASINA...NU ASTA CU RINICHI IN FATA... SI ALB ALBASTRU...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru