FIA discuta soarta WRC-ului!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Citroen si BP Ford se pot retrage din WRC daca regulamentul tehnic si promovarea WRC-ului nu vor fi rezolvate de FIA.

Comisia pentru Campionatul Mondial de Raliuri si Consiliul Mondial al Motorsportului discuta in aceste zile la sediul FIA viitorul in WRC.

Principalele teme ale discutiei sunt angajarea unui promoter unic pentru WRC si definitivarea regulamentelor tehnice aplicabile din 2010. In functie de ceea ce se stabileste, se va cunoaste soarta echipelor Citroen si BP Ford in Campionatul Mondial de Raliuri.

"Esecul in a aduce un promoter global va pune participarea Ford sub un serios semn de intrebare”, a declarat Mark Deans, responsabil pe sectorul de motorsport Ford Europa.

Olivier Quesnel, managerul Citroen, a spus: “In momentul de fata, nu exista promovarea raliurilor. Cat despre regulamentele tehnice, cum as putea sa va dau detalii legate de viitorul Citroen, cand noi nici macar nu stim ce fel de masina va fi regulamentara peste mai putin de doi ani?

Taguri: WRC

Comentarii (1)

  • Degeaba
    in WRC mai e subaru,ford si citroen si mai care am inteles ca vw intra in WRC cu scirocco si in rest .......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru